Fit de winter door? Zorg goed voor jezelf en een goede weerstand! Kom naar Fitness Heino en geef je winterdip een boost!

In de wintermaanden is onze weerstand vaak lager en zijn we sneller vatbaar voor ziektes. Wil je in topconditie blijven of komen deze winter? Of wil je fit naar de wintersport of winterstop doorkomen? Kom binnen of buiten sporten bij Fitness Heino.

Nu de temperaturen dalen en de nachtvorst langzaam zijn intrede doet, begint de winterperiode flink toe te slaan. Door de weersveranderingen in de wintermaanden kan het lastiger zijn om fit, gezond en vitaal te blijven. Werk aan de winkel dus, want door een verminderde weerstand ben je sneller vatbaar voor griep en andere virussen.

Hoe houd je deze ziekmakers buiten de deur? En wat kan je doen om je weerstand op peil te houden of te verhogen? Een goede weerstand is het hele jaar door belangrijk. Maar vooral tijdens koude maanden, wanneer we sneller vatbaar zijn voor griep, vermoeidheid en verkoudheid, is het extra belangrijk om je weerstand op peil te houden of te verbeteren. Gelukkig zijn er genoeg manieren om, ook in deze lastige tijden, fit de winter door te komen!

Fitness Heino biedt vele mogelijkheden voor het trainen binnen en buiten d.m.v. bootcamp, circuit lessen, maar ook vrije fitness onder deskundige begeleiding en in een kleinschalige setting. Fitness Heino is er voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw of ieder niveau of doelstelling dan ook. Geïnteresseerd of benieuwd naar de mogelijkheden? Kom snel langs! LET OP! Voor de winter hebben wij een speciale actie. Begin op 1 november en sport de gehele winter t/m 31 maart en krijg hierbij de eerste maand gratis en u betaalt geen inschrijfkosten. Geïnteresseerd of twijfelt u nog? Kom eens langs en maak gebruik van 2 gratis proeflessen!

C.Huygensstraat 3, Heino
Tel. 0572 – 363023
info@fitnessheino.nl
www.fitnessheino.nl

Door Redactie

Geef een reactie