Tatjana Schmitt is allround fysiotherapeut en handtherapeut. Als één van de weinige fysiotherapeuten in de regio, is ze expert in het behandelen van arm, pols, hand en vinger. Tatjana mag dan stoppen met Fysiopoint Heino, haar behandelingen gaan gewoon door.

Na 1 maart behandelingen op andere locatie
Per 1 maart aanstaande wordt haar praktijk Fysiopoint Heino overgenomen door Fysiotherapiepraktijk Heino aan Oosteinde 5 (Canadastraat). Op deze locatie zet Tatjana, als bevlogen fysiotherapeut, haar behandelingen voort en kunt u bij haar terecht voor advies, voorlichting en behandeling van al uw hand- en armklachten. In die zin verandert er niets, behalve dat zij haar behandelingen uitvoert op een andere locatie en onder de vlag van Fysiotherapiepraktijk Heino.

Focussen op de patiëntenzorg
Het verlenen van goede zorg is het liefste wat Tatjana doet. Haar passie ligt in het aanbieden van tijd, persoonlijke aandacht en continuïteit aan patiënten. Om deze reden wordt haar praktijk overgenomen. Tatjana wil zich focussen op haar eigenlijke beroep, zonder tijd te verliezen aan alle administratieve rompslomp. 

Ze heeft in Fysiotherapiepraktijk Heino een goede partner gevonden om haar patiënten te kunnen blijven behandelen. Tatjana kijkt uit naar de prettige samenwerking met haar nieuwe collega’s, een team van ervaren fysiotherapeuten met verschillende specialisaties en aanvullende expertises om maatwerk te kunnen blijven leveren.

Tatjana Schmitt, specialist in handtherapie

  • gespecialiseerd in behandeling van arm, pols, hand en vinger.
  • de (persoonlijke) anatomie van de hand staat centraal.
  • altijd in nauwe samenwerking met huisarts en medisch specialist.
  • u kunt bij haar terecht voor advies, voorlichting en behandeling. 
  • Heeft u klachten aan arm, hand, pols of vinger? Maak een afspraak bij Tatjana Schmitt. Handig, zo’n specialist in de buurt!

Fysiotherapiepraktijk Heino
Oosteinde 5
8141 AR Heino
Telefoon: 0572 39 22 95

Door Redactie

Geef een reactie