Het is december en dus is De Eikelhof Antiek, Interieur en Kunst in Mariënheem weer volledig in kerstsferen gehuld. Tijdens de traditionele Winter Open Deur Dagen geven de sfeervolle verlichting en vele kerststukken de prachtige showroom en beeldentuin een wel heel bijzondere glans. Een breed aanbod van antiek, moderne meubels, wand- en vloerbekleding, moderne stoffen, design verlichting, schilderijen en beelden past natuurlijk helemaal in de stijl van Kerst.

Ook dit jaar heeft De Eikelhof weer veel nieuws te bieden op het gebied van antiek, interieur en kunst. “In onze nieuwe stijlkamers hebben we klassiek en modern met smaak gecombineerd. We hebben veel nieuwe banken en fauteuils, prachtige eettafels en andere moderne meubels van verrassende materialen als versteend hout.” In de showroom zijn ook twee galerieën te vinden. Galerieën waar naast nieuwe werken van klassieke meesters uit de negentiende en twintigste eeuw schilderijen van de vijf hedendaagse kunstenaars Pita Vreugdenhil, Annie van der Maten, Eddy Brams, Christa Hoek en Monica van Rijn te bewonderen zijn. Alle reden dus om de komende dagen eens bij ons binnen te lopen.

Bewust genieten
Tijdens de Winter Open Deur Dagen hebben Peter en Ronald hun antiek, interieur en kunst natuurlijk in de bekende kerstsferen gehuld. “Buiten trekken we de verlichting met duizenden lampjes door naar onze sfeervolle beeldentuin met prachtige waterpartijen, romantische prieeltjes en verrassende doorkijkjes. Ook daar tonen we veel nieuwe objecten in natuursteen, keramiek, glas, brons en rvs van verschillende kunstenaars o.a. Teun van Staveren, Tina Lintvelt, Adri van Rooijen, Ine Hoejenbos, Jolanda Verdegaal, Patrick Visser en Maïté Duval. Maak er een heerlijke wandeling en neem even plaats op één van de bankjes om bewust te genieten van kunst en landschap.” In de beeldentuin is de mogelijkheid om een drankje te nuttigen of een kopje koffie met gebak.

Interieuradvies
In de showroom en beeldentuin bewijzen Peter en Ronald keer op keer hun vakkundige oog voor styling. “We delen graag onze kennis, komen desgewenst bij de mensen thuis voor een persoonlijk interieuradvies op maat. Ook de complete styling van feesten en partijen is bij ons in goede handen. Bloemstukken, kroonluchters, tafels, stoelen en servies, echt alles wordt tot in de puntjes geregeld.” Maar de komende dagen richten beide heren zich vooral op de eigen Winter Open Deur Dagen. “Ieder jaar weer komen vele mensen uit de wijde omgeving om te midden van ons brede aanbod antiek, interieur en kunst de unieke kerstsfeer te proeven. Kom ook, onze deur staat (bijna) altijd open.” 

 

Nijverdalseweg 18, 8106 AC Mariënheem
t 0572 – 35 26 94
m 06 – 53 73 80 74  of  06 – 22 90 32 65
info@antiekdeeikelhof.nl of
info@beeldentuinmarienheem.nl
www.antiekdeeikelhof.nl

Door Redactie

Geef een reactie