Ook Brigitte en Dennis uit Raalte vallen in de prijzen

RAALTE – Maar liefst drie gelukkige inwoners uit Raalte vallen in de prijzen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. Hermien speelt de finale met koffernummer 26 en gaat naar huis met 149.000 euro. Dennis is de winnaar van twee Stella e-bikes. Tenslotte haalt Brigitte bijna de halve finale en wint daarmee 3.000 euro. De drie kandidaten waren samen met 47 andere inwoners uit Raalte aanwezig in de studio.

Hermien speelt zichzelf zelfverzekerd richting de finale van de spelshow. Tegen Linda zegt ze: “Gisteren vond ik een muntje van 10 cent op onze oprit. Ik nam het mee naar de studio, want ik dacht: dit is een aanwijzing.” Met haar geluksmuntje nam ze plaats in de Miljoenenjacht-studio. Enkele spannende momenten later staat ze naast Linda de Mol in de finale.

Hermien en haar dochter Carlijn zijn samen naar de studio gekomen. Carlijn zegt: “Mijn moeder is echt een doorzetter.” Hermien kiest koffer 26 voor het Gouden Koffer Spel en legt uit: “Ons telefoonnummer eindigt op 1412. Die cijfers komen overal terug, samen maken ze 26. Dat moet geluk brengen!”

Hermien gaat goed van start en speelt veel lage bedragen uit het spel. Dan vliegt ook de koffer met 5 miljoen uit het spel. Na een aantal rondes sluit ze tevreden een deal met de bank voor €149.000. Op de vraag wat ze met het geld doet, antwoordt ze: “Een mooi bedrag waar ik blij mee ben. Dit geld helpt bij de studie van mijn kleinkinderen. En misschien een schuurtje in de tuin?”

Nog meer prijzen in Raalte

Ook Dennis uit Raalte is in de prijzen gevallen. Hij kiest een koffer en wint twee Stella e-bikes. Tenslotte valt ook Brigitte in de prijzen. Zij strandt vlak voor de halve finale en verlaat het spel met 3.000 euro.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 14 april wekelijks te zien op zondagavond vanaf 19.55 uur bij SBS6.

Door Redactie