Door de schuld van een ander heeft u letsel opgelopen. Bijvoorbeeld in het verkeer, op uw werk of door een dier. Hierdoor functioneert u (tijdelijk) niet meer als voorheen. Naast lichamelijke en geestelijke klachten, stuit u ook op onverwachte kosten. Wie betaalt bijvoorbeeld uw reiskosten, de kosten voor huishoudelijke hulp of uw verlies van inkomen? En denkt u aan uw recht op smartengeld?

De eerste stap na het ongeluk
Deze onverwachte kosten wilt u vergoed krijgen. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? De eerste stap is het inschakelen van een letselschade expert. Deze neemt u die zorg uit handen. Door de vele wetten en regels is het lastig om dit zelf uit te zoeken. Het is daarnaast belangrijk dat u zich richt op uw herstel. Ons doel: de schade volledig voor u vergoed krijgen en hierbij rekening houden met uw persoonlijke situatie. Want het gaat om u. Het is al moeilijk genoeg om uw leven weer op de rails te krijgen na een ongeval. 

Onze werkwijze: persoonlijk en zorgvuldig
Kiest u voor ons, dan kunt u op ons rekenen. Als u ons belt voor informatie dan luisteren we naar uw verhaal en schatten de eerste mogelijkheden in. Zijn die er, dan bespreken we dat binnen een week bij u thuis. We overleggen samen welke stappen er gezet moeten worden om de schade vergoed te krijgen. Bij iedereen is dit anders. Wie was u voor het ongeval, wat zijn uw verwachtingen voor de toekomst en wat is de invloed van het ongeval hierop. Dat brengen we samen in beeld. Daarvoor is regelmatig persoonlijk contact heel belangrijk.

Tijdens het hele traject houden wij u op de hoogte. Ook plannen we regelmatig een bezoek in. En heeft u tussendoor vragen? Bellen mag altijd! 

Ottenschot: rechtshulp bij letselschade
Hulp nodig? Wij ondersteunen u tijdens de weg die afgelegd moet worden. Neem contact op voor koste-loos advies: 085-4842100. 

Ottenschot Letselschade
Lentheweg 6, 8141 EE Heino
085 48 42 107
tino.ellenbroek@ottenschot.nl
www.ottenschot.nl

Door Redactie

Geef een reactie