Op woensdag 20 december organiseren de bezoekers van zelfregiecentrum Raalte een gezellige kerstmarkt. Het is in het Annahuis aan De Plas 8 van 11.00 tot 14.00 uur. Er worden zelfgemaakte kerstcadeautjes verkocht in een aantal kraampjes, er is chocolademelk en mensen kunnen een rondleiding krijgen. Iedereen is welkom om de gezellige kerstsfeer te proeven.

Wat is zelfregiecentrum Raalte?

Het zelfregiecentrum van Vriendendiensten is een open centrum waar iedereen elke maandag en woensdag van 9.00 tot 16.00 uur welkom is voor inloop en activiteiten. Het is de bedoeling dat bezoekers zelf bijdragen aan een goede sfeer en naar vermogen een praktische bijdrage leveren. Bijvoorbeeld koffie zetten, lunch klaarmaken of een activiteit organiseren. De coördinatoren ondersteunen waar nodig. Om van het zelfregiecentrum gebruik te maken is geen indicatie nodig en bezoekers hoeven ook geen eigen bijdrage te betalen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Vriendendiensten? Neem dan contact met ons. Dat kan via 0570 – 61 37 47 of info@vriendendienstendeventer.nl. Of kijk op www.vriendendienstendeventer.nl.

Door Redactie

Geef een reactie