Er zijn allerlei oorzaken waardoor iemand zijn of haar haar verliest. Zoals door een haarziekte bijvoorbeeld alopecia, het gebruik van medicijnen, chemokuur of stress. Het kan iedereen overkomen. Van jong tot oud, man of vrouw. Haarverlies is niet niks.

Wat ook de reden is, het heeft altijd een grote invloed op je als persoon. Het tast je zelfvertrouwen aan, het maakt je onzeker. En vaak probeer je het op allerlei manieren te verdoezelen. Als het maar niet opvalt…. De één maakt de stap heel snel om er iets aan te laten doen. Een ander kan er jaren mee rond lopen. De drempel ligt vaak hoog. Het is dan goed om te weten wat mogelijk is.

Hairidentity is een haarwerkspeciaalzaak, waar jij alle persoonlijke aandacht en tijd krijgt die je nodig hebt. Marianne Versteeg heeft als haarwerkspecialiste meer dan 20 jaar ervaring.
‘Extra aandacht voor hoe je jezelf ziet en voelt is voor ons erg belangrijk.’ We gaan dus verder dan alleen aandacht voor je haar.

Want er is een oplossing …. Hairidentity helpt je graag om samen met jou de beste oplossing voor jou persoonlijk te kiezen. Op basis van jouw wensen zoeken wij naar een oplossing waar jij je goed bij voelt. Dit kan een klein haarstukje, haarwerk of een pruik zijn, maar er zijn ook alternatieven. Er is veel mogelijk op dit gebied, meer dan je verwacht. Onze haarwerken en haarstukken zijn er in allerlei soorten en maten. Wij bieden confectie (standaard) haarwerken en maatwerk in alle prijsklassen. Haarstukken kunnen gemaakt worden uit echt haar of synthetisch haar of een combinatie hiervan. Daarnaast zijn er verschillende wijzen van bevestigingen mogelijk.

Het gaat erom wat bij jou past

Elk haarwerk en haarstuk wordt passend gemaakt, geknipt en gestyled. Ook later geven we je advies voor het wassen, stylen en onderhoud van je haarwerk.Er is geen belemmering in je dagelijkse bezigheden of je nu sport of zwemt.

Wil je weten wat er mogelijk is, maak dan vrijblijvend een afspraak. Ook voor een second opinion.Afhankelijk van de zorgverzekering heb je naast een basisvergoeding, wellicht ook recht op een aanvullende vergoeding. Hairidentity heeft contracten met alle zorgverzekeraars en kan je alle informatie hierover verschaffen. Voor elk budget is een oplossing. En weet je niet zeker of je een haarwerk wilt dragen? Dan kun je ook kiezen voor een pet, muts, sjaal of turban. Hairidentity heeft een uitgebreid assortiment in allerlei mooie kleuren en patronen. We voorzien je graag van draagadvies.

Ook voor je hoofdhuidproblemen kun je bij Hairidentity vrijblijvend om advies vragen.Hairidentity werkt met Mediceuticals. Mediceuticals is ontwikkeld voor haar- en hoofdhuidproblemen, maar heeft inmiddels ook een zeer goede preventieve werking. De haarverzorgingsproducten van Mediceuticals bieden de oplossing voor verschillende problemen zoals roos, een geïrriteerde hoofdhuid, jeuk, haaruitval en dunner wordend haar. Deze producten zijn dermatologisch getest en specifiek ontworpen voor het herstellen en beschermen van het haar en de hoofdhuid.

Hairidentity
Geert Grootestraat 6 B, Deventer
Tel. 0570 – 600 342
info@hairidentity.nl
www.hairidentity.nl

Door Redactie

Geef een reactie