Haarverlies is niet niks…
Er zijn allerlei oorzaken waardoor iemand zijn of haar haar verliest. Zoals door een haarziekte (alopecia), stress, chemokuur of mannelijke kaalheid. Het kan iedereen overkomen. Van jong tot oud, man of vrouw. Wat ook de reden is, het heeft altijd een grote invloed op je als persoon. Het tast je zelfvertrouwen aan, je wordt er onzeker van. En vaak probeer je het op allerlei manieren te verdoezelen. Als het maar niet opvalt…. Het is dan goed om te weten wat mogelijk is. 

Hairidentity is een haarwerkspeciaalzaak, waar jij alle persoonlijke aandacht en tijd krijgt die je nodig hebt. Eigenaresse Marianne Versteeg heeft meer dan 15 jaar ervaring als haarwerkspecialiste.

“Op basis van jouw wensen zoeken wij een oplossing waar jij je goed bij voelt. Dit kan een klein haarstukje, haarwerk of pruik zijn. Er is veel mogelijk op dit gebied. Onze haarwerken en haarstukken zijn er in allerlei soorten en maten. Wij bieden confectie (standaard) haarwerken en maatwerk.” Haarstukken kunnen gemaakt worden uit echt haar of synthetisch haar. Daarnaast zijn er verschillende wijzen van bevestigingen mogelijk, zoals permanent of semi-permanent. 

“Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Het kapsel, de vorm, de kleur, de lengte en de pasvorm zijn essentieel om voor jou het beste resultaat te bereiken. Iedereen heeft een eigen haarstijl en is daarom uniek.”

Elk haarwerk en haarstuk wordt passend gemaakt, geknipt en gestyled. Er is geen enkele belemmering in je dagelijkse bezigheden, of je nu sport of zwemt.

Speciale service
Voor de klanten die een chemokuur of bestraling moeten ondergaan biedt Hairidentity een speciale service. Naar het model van je eigen kapsel, ontvang je een vrijblijvend advies. Eventueel kan een haarwerk gemaakt worden. Dit haarwerk wordt dan kosteloos voor je gereserveerd. Als je je haar daadwerkelijk gaat verliezen, is dit haarwerk direct voor je beschikbaar. Mocht je haar uiteindelijk niet uitvallen, dan hoef je het haarwerk niet af te nemen. En er zijn geen verdere verplichtingen.

En weet je niet zeker of je een haarwerk wilt dragen? Dan kun je ook kiezen voor een pet, muts, sjaal of turban. Hairidentity heeft een uitgebreid assortiment beschikbaar in allerlei mooie kleuren en patronen. 

Workshop ‘persoonlijke make-up’
“Hairidentity wil méér voor haar klanten betekenen. Extra aandacht voor hoe je jezelf ziet en voelt is voor ons erg belangrijk. We gaan dus verder dan alleen aandacht voor je haar. Naast haarproblemen kun je nog meer veranderingen in je uiterlijk ervaren. Je huid kan gevoeliger of fletser worden. Wimpers en wenkbrauwen kunnen dunner worden of geheel uitvallen. Dit kan je onzeker maken. Make-up kan hierbij veel betekenen. Met een paar eenvoudige tips kunnen we je weer laten stralen. Je zelfvertrouwen en zelfbeeld versterken. Onze workshop is een persoonlijk moment, in kleine groepjes. Elke klant van Hairidentity met haarverlies door een chemokuur, alopecia of haarverlies bieden we gratis een persoonlijke make-up workshop aan.” 

Hoofdhuidproblemen
Vaak gaat haarverlies samen met hoofdhuidproblemen. Ook in dat geval adviseren zij je graag geheel vrijblijvend. Hairidentity werkt met de producten van Mediceuticals. Mediceuticals is ontwikkeld voor haar- en hoofdhuidproblemen. Deze haarverzorgingsproducten bieden de oplossing voor verschillende problemen zoals roos, eczeem, psoriasis, een geïrriteerde hoofdhuid, jeuk, hormoonproblemen, haaruitval en dunner wordend haar. Deze producten zijn dermatologisch getest en specifiek ontworpen voor het herstellen en beschermen van het haar en de hoofdhuid. De behandelingen kunnen het stoppen van overmatig haaruitval en nieuwe haargroei bevorderen.

Vergoeding
Afhankelijk van de zorgverzekering heb je, naast een basisvergoeding, wellicht ook recht op een aanvullende vergoeding. Hairidentity heeft contracten met alle zorgverzekeraars en kan je alle informatie hierover verschaffen. Voor elk budget is een oplossing. Een vrijblijvend advies is altijd mogelijk, ook als je als een haarwerk draagt.

Hairidentity
Zandpoort 15A
7411 BL  Deventer
0570 – 600 342
www.hairidentity.nl
info@hairidentity.nl

Door Redactie

Geef een reactie