Misschien hebben wij elkaar wel eens gezien. Het zou kunnen dat wij wel eens een kopje koffie voor u gemaakt hebben, of een lekker soepje hebben geserveerd. 

Wij werken namelijk midden in het centrum van Raalte, in het Kulturhus. Hier zit onze winkel: de Paraboolwinkel. Een gezellige plek waar we onze eigen producten verkopen, die gemaakt zijn bij één van de vele werkplekken van de Parabool. Maar ook dé plek om lekker te zitten en te genieten van een lekkere tosti of van onze beroemde appeltaart.

Wij werken met veel plezier bij de Paraboolwinkel. Samen met de begeleiders beginnen we de dag met een kopje koffie. We verdelen alle werkzaamheden en doen de deuren open. 

Thijs houdt van het inrichten van de winkel en Rianne gaat alles bijvullen. Lyon staat graag achter de kassa. Als de eerste klanten binnendruppelen, gaat Karin hen verwelkomen. Wij willen graag dat iedereen zich helemaal welkom voelt. 

Zo doet iedereen wat hij of zij leuk vindt en goed in is. Wij kunnen al heel veel zelf en af en toe helpt de begeleiding ons. Dat is niet alleen handig, maar ook gezellig! 

We zitten nu midden in een verbouwing, want we willen onze plek nóg mooier maken. Als u dit leest is het helemaal klaar. Het lijkt ons heel leuk als u binnenkort een kijkje bij ons komt nemen. Dan doen wij ons best om het u naar uw zin te maken!

Groetjes van Thijs, Nikée, Rianne, 

Lyon, Karin, Angelien en Melanie.

Door Redactie

Geef een reactie