Nieuwe ontwikkelingen én een showroomverhuizing 

Medio 2019 verhuist Herbrink Parket naar de Migaweg in Lemelerveld. Hier zal de nieuwe showroom worden gevestigd. Het is geen onbekende plek voor Niels Herbrink, want zijn vader is hier jaren geleden begonnen met het opslaan van de voorraad. In die tijd bestond dit gebouw uit vier garageboxen, waar verschillende ondernemers hun magazijn hadden. Nu is van drie boxen één grote ruimte gemaakt en van het andere gedeelte een mooi kantoor. Op de eerste etage wordt de showroom gecreëerd. Het pand is verfraaid en vergroot met twee dakkapellen, een keuken en het is volledig geïsoleerd. Niels ziet er enorm naar uit en heet u ook straks van harte welkom aan de Migaweg.

Bekend van TV; dealer van Floer
Niels: “Vorig jaar op 1 januari ben ik, toen mijn vader zich meer ging richten op Herbrink Interieur, alleen verder gegaan met de zaak. Dit verloopt zeer goed. Inmiddels zit ik zelf ook al meer dan zeventien jaar in het vak en is het ondernemerschap erbij gekomen. Net als voorheen, leggen we vloeren, schuren en oliën we bestaande vloeren en bekleden we trappen. Bij particulieren, maar ook bij bedrijven. Op onze website kunt u een aantal voorbeelden zien en inspiratie opdoen”.

“Ik ben ook blij met een aantal nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo heb ik onder andere het (Noord) Nederlandse merk ‘Floer’ (bekend van televisie) opgenomen in de collectie. Floer is gespecialiseerd in de productie van A-kwaliteit eiken houten parketvloeren en visgraat duoplanken. Daarnaast levert dit vloerenmerk Europees geproduceerd laminaat en PVC vloeren met een ijzersterk karakter. Er is veel mogelijk bij Floer en niet onbelangrijk, het is prachtig om te zien en van bijzonder goede kwaliteit”. 

Visgraat of liever een walvisgraat?
Er zijn vele mogelijkheden om de basis van uw woning aan te kleden met een mooie vloer en bijbehorende plinten. Er zijn zelfs plinten tot 27 cm hoog. Ook zijn er steeds meer vloeren toe te passen op vloerverwarming, waaronder natuurlijk PVC, maar ook laminaat en zelfs een parketvloer. Qua uitstraling is het visgraatdessin helemaal terug. Dit is verkrijgbaar in hout en parket, maar ook in PVC en in laminaat. Er bestaat zelfs een ‘walvisgraat’. De naam zegt het eigenlijk al, het zijn stroken van zeer groot formaat, vooral geschikt voor de wat grotere ruimtes. Een hele mooie ontwikkeling.

Bent u al toe aan nieuwe vloer? Maak een afspraak met Niels voor een bezoek aan de showroom (tot nader bericht gevestigd aan de Kruisstraat in Lemelerveld) en laat u verrassen door alle mogelijkheden die Herbrink Parket te bieden heeft.

 

Herbrink Parket
Kruisstraat 3
8152 AN Lemelerveld
06-20612839
www.herbrinkparket.nl
info@herbrinkparket.nl

Door Redactie

Geef een reactie