Met een groot aantal vestigingen in de regio is Herwers Hyundai een lokaal, laagdrempelig autobedrijf. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto of goede occasion kan hier makkelijk binnenstappen. “Als echt familiebedrijf en kwaliteitsdealer van Hyundai, willen we altijd goed bereikbaar zijn en service op maat leveren”, laat Henry Hurenkamp als verkoopleider van Herwers Hyundai Deventer weten.

In het bruisende Deventer is Herwers Hyundai gevestigd aan de Solingenstraat 3. Dit is dé plek waar u uw gloednieuwe Hyundai vandaan tovert. Bij Herwers Hyundai Deventer draait alles om het verstrekken van het juiste advies, bieden van uitstekende service en het creëren van een goede aankoopervaring.

Onderscheidend

Qua service, kwaliteit en garantie is Herwers Hyundai onderscheidend. Herwers is meer dan alleen dealer; het is een groot, professioneel bedrijf dat de warmte en betrokkenheid van een familiebedrijf behoudt. Laagdrempeligheid staat hoog in het vaandel. Het team staat klaar om te doen wat ze beloven: kwaliteit en klanttevredenheid bieden. Ook na de verkoop van de auto staat Herwers Hyundai paraat om uw auto optimaal in conditie te houden. “Wij geven als Hyundaidealer vijf jaar volledige fabrieksgarantie, met de optie naar zelfs zeven jaar en op elektrische componenten maar liefst acht jaar”, vertelt Henry Hurenkamp.

Vertrouwde gezichten

Herwers werkt graag met vaste gezichten die herkenning geven aan een vestiging. In Deventer staan Henry Hurenkamp als verkoopleider en Armand ten Broeke als servicemanager u dagelijks graag te woord en voorzien u van de juiste adviezen en informatie.Hyundai, de toonaangevende autofabrikant, heeft zijn stempel gedrukt op de autowereld met een indrukwekkende line-up van diverse modellen die stuk voor stuk uitblinken in design, prestaties en innovatie. Die zetten we graag even op een rijtje:

i10, i20 en Bayon: meesterwerken voor de stad

De i10, i20 en Bayon vertegenwoordigen de perfecte symbiose van compacte efficiëntie en stedelijke stijl. Met deze modellen manoeuvreert u moeiteloos door stadsstraten, met moderne designelementen en geavanceerde functies die elke rit plezierig maken. Allen efficiënt en verrassend ruim vanbinnen.

Tucson: het pronkstuk van moderne SUV’s

De Tucson is het toonbeeld van Hyundai’s visie op moderne SUV’s. Zijn gedurfde ontwerp, dynamische prestaties en ruime interieur maken elke rit tot een meeslepende ervaring. Bovendien meerdere malen bekroond, beloond en geroemd, o.a. als ‘Best geteste Plug-in Hybrid SUV’ en ‘Beste familieauto’.

Santa Fe: luxe gecombineerd met functionaliteit

Bent u op zoek naar een wat luxere SUV dan is de Santa Fe een aanrader. Een en al luxe en elegantie, ook wel onder de noemer: ‘het vlaggenschip van Hyundai’ bekend. Binnenkort zal de nieuwe Santa Fe, die naar verwachting eind 2024 op de Nederlandse markt zal verschijnen, nieuwe maatstaven stellen op het gebied van innovatie en rijcomfort.

Elektrische voortrekkers: KONA EV, IONIQ 5 & 6 en meer

Hyundai neemt de leiding op het gebied van elektrische mobiliteit met modellen zoals de onlangs verschenen nieuwe KONA EV en de IONIQ 5 & 6. De KONA EV belichaamt de kracht van emissievrij rijden, terwijl de IONIQ-serie twee knallers van indrukwekkende EV’s omvat. Deze serie zal verder uitbreiden. Ook de eerder genoemde Santa Fe voegt zich bij dit bij dit elektrische leger, want deze zal ook in een 100% elektrische variant verschijnen.

De KONA-lijn is overigens in geheel vernieuwd, dus ook de mild hybrid- en hybrid-variant.
Al met al: Hyundai belooft nu al, maar ook in de nabije toekomst nog veel goeds.

Zorgeloos rijden, zorgeloos dichtbij

Naast het adviseren en verkopen van nieuwe Hyundai-modellen, staat Herwers Hyundai Deventer garant voor uitstekend dealeronderhoud. Met een toegewijd team van experts en een schat aan kennis zorgen zij ervoor dat uw Hyundai in topconditie blijft. Bij Herwers Hyundai Deventer gaan garantie en kwaliteit hand in hand, waardoor u met een gerust hart de weg op kunt.

Herwers Hyundai Deventer is gevestigd aan de Solingenstraat 3. Tel. 0570 519 360. Voor meer informatie kijk op www.herwers.nl/vestigingen/deventer.

Ook werken bij Herwers? Bekijk de vacatures:
www.herwers.nl/vacature.

Door Redactie