Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de branche, werd vier jaar geleden Hoveniersbedrijf ‘De Gouden Greep’ opgericht door Leon Walraven

“De voldoening die het geeft je kennis en vaardig-heid om te zetten in een prachtig resultaat, dat is het mooiste van dit vakgebied”.

Topkwaliteit tegen een scherpe prijs
‘De Gouden Greep’ streeft ernaar topkwaliteit te leveren, maar dan wel tegen een scherpe prijs, met inachtneming van de omgeving. Hoveniersbedrijf ‘De Gouden Greep’ biedt verschillende mogelijkheden wat betreft het onderhouden van tuinen. Zowel voor de particulier als zakelijk. Daarbij staat de klant altijd centraal. “Wij proberen een zo flexibel  mogelijke invulling te geven aan de wensen. Zowel qua planning als met betrekking tot het gewenste resultaat. Vaak is er meer mogelijk dan aanvankelijk gedacht werd. Door de juiste maatregelen te nemen halen we het maximale rendement uit een tuin, met alle goede resultaten van dien. Daardoor hebben we een langdurige relatie met (zakelijke) klanten kunnen opbouwen. In deze tijd van het jaar is het ook een ideale tijd om een gratis offerte aan te vragen voor het onderhoud van volgend jaar’’ aldus Leon. Ook perfect voor de wat oudere generatie die wat hulp of ondersteuning nodig hebben in de tuin.

Tuinaanleg
Ook voor een prachtig aangelegde tuin of renovatie kunt u bij ‘De Gouden Greep’ terecht.  Van een onderhoudsvriendelijke tot een groene tuin. Soms is de bestaande beplanting prima te hergebruiken. Met de juiste technieken kan je een struik vaak ook verjongen. Kennis in combinatie met improvisatietalent leiden vaak tot verrassende concepten. Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk en vandaaruit kunnen de mogelijkheden verder uitgewerkt worden, resulterend in een ontwerp en een offerte welke, na akkoord, wordt uitgevoerd.

Nieuwe ontwikkelingen
Inmiddels is de grootste droogte voorbij, maar de gevolgen zijn nog goed zichtbaar. Het is een fenomeen waar we vaker rekening mee moeten houden in de toekomst. Dat betekent ook meer werk met betrekking tot het gazon. Niet iedereen heeft daar zin in. Kunstgras is voor die groep een ideale oplossing. “Kunstgras is duurzaam, een goed aangelegd gazon gaat tientallen jaren mee, en is nauwelijks van echt gras te onderscheiden;  het behoeft nauwelijks onderhoud. Aan de hand van samples kan uitgekozen worden welk gras het beste bij de tuin past.

‘De Gouden Greep’ vindt het ook belangrijk zuinig te zijn op de omgeving. De ontwikkelingen zijn nu zo dat er ook hoogwaardige accu-apparatuur kan worden ingezet. ‘’ Niet alleen milieubewuster, maar ook geluidsarmer; ook ideaal voor wie wat meer rust wil hebben onder de werkzaamheden,” aldus Leon.

Actie lopend van oktober tot en met maart
Inmiddels hebben verschillende planten de droogte niet overleeft. Standaard wordt 10 procent korting gegeven op nieuwe planten lopend van oktober tot en met maart volgend jaar. Met 1 jaar garantie. Planten die het onverhoopt toch niet overleven worden kosteloos vervangen.

Graag hopen wij in de toekomst ook weer veel klanten van dienst te mogen zijn!

Johanna van Burenlaan 10, Raalte
06 40 35 12 49
info@hoveniersbedrijfraalte.nl
hoveniersbedrijfraalte.nl

Door Redactie

Geef een reactie