Sinds januari dit jaar heeft Marleen Edens Huid- en oedeemtherapie Raalte over genomen. Hierdoor kun je nu, naast de behandelingen die al werden aangeboden, ook terecht voor laserbehandelingen. “Een perfecte behandeling bij overbeharing, vaatjes, pigmentvlekken en huidoneffenheden,” aldus Marleen.

De vestiging Raalte wordt ondergebracht bij paramedische praktijk Huidtherapie Heino aan de Dorpsstraat 55 te Heino, waar Marleen deze lasertechniek al langer aanbied. Daarbij is zij gediplomeerd huidtherapeut en geregistreerd in het Kwaliteit Register Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. “Belangrijk”, benadrukt ze, “want een verkeerde behandeling kan veel schade aanrichten en dat is natuurlijk niet de bedoeling.”

“Er goed uit zien, is een belangrijk onderdeel van je goed voelen,” zo weet Marleen. “Toch weten mensen vaak niet wat er allemaal mogelijk is waardoor ze langer ongelukkig blijven met iets dat heel eenvoudig opgelost kan worden.” In haar praktijk geeft ze naast laserbehandelingen ook behandelingen zoals oedeem-, acne-, littekenbehandelingen en andere opties voor huidverbetering. Ook weet men vaak niet dat een verwijzing niet nodig is. Je kunt gewoon vrijblijvend en kosteloos een intake bij mijn plannen om je wensen te bespreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Veel behandelingen worden ook gewoon vergoed door de zorgverzekeraar.” Reden genoeg dus om een afspraak te maken, telefonisch of, nog makkelijker, online!

Huidtherapie Heino
Dorpsstraat 55, Heino
Tel. 06 – 36268218
info@huidtherapie-heino.nl
www.huidtherapie-heino.nl

Door Redactie

Geef een reactie