De gezellige decembermaand komt eraan! Wat zijn jouw plannen? Inkopen doen voor de feestdagen, een avondje uit, een kerstmarkt bezoeken of een winterwandeling? Welk uitstapje je ook maakt, je reist er voordelig naartoe met de December Deals van Ervaar het OV. Alleen, met z’n tweeën of met het hele gezin!

Dure decembermaand? Van 1 t/m 31 december reis je extra voordelig met de bus en/of regionale trein! Voor welke deal ga jij?

Dagkaart bus voor maar € 6,-
Dagkaart bus & trein voor maar € 10,-
Dagkaart kids (t/m 11 jaar) bus & trein voor maar € 1,-

Bestel nu je e-ticket

De e-tickets zijn geldig in de bus en/of regionale trein in Flevoland (m.u.v. het stadsvervoer in Almere en Lelystad), Gelderland en Overijssel. De actie is niet geldig in NS-treinen. Met het e-ticket reis je maandag t/m vrijdag na 09.00 uur en in het weekend de gehele dag. Kijk voor het bestellen en alle actievoorwaarden op ervaarhetov.nl/decemberdeals.

Over Ervaar het OV

Ervaar het OV is een samenwerking tussen de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Keolis en RRReis. Wil je op de hoogte blijven van de acties, nieuws en tips van Ervaar het OV? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via ervaarhetov.nl.

Door Redactie

Geef een reactie