Bij De Vrolijke Ezel bij De Strenkhaarshoeve in Lemelerveld, daar kan je beleven wat een prachtige dieren ezels zijn. Een moeder en 2 dochters Sarah Suzie en Josje, ze zijn nog geen minuut zonder elkaar geweest.

De dames zijn vanuit het opvangcentrum “De Ezelshoeve” in Baarle Nassau naar Lemelerveld gekomen en hebben het er erg naar hun zin. Alle ruimte in de wei en paddock en dan komen er ook nog regelmatig leuke mensen langs om met hen te knuffelen of wandelen.

Deze ezelbelevingen zijn natuurlijk met alle 3 de dames tegelijk. Er kan onder begeleiding gewandeld worden. Dat is een hele ervaring. De ezel bepaalt het tempo en onderweg kan je van alles tegenkomen wat de tocht toch nog een spannend tintje kan geven.

Een leuk uitje met het gezin, vriendengroep, vrijgezellenuitje of met het werk. Er zijn allerlei extra activiteiten bij te bedenken. De vrolijke ezel denkt graag met u mee om er een passend uitje van te maken, buiten onze vaste activiteiten om.

High-tea
De High-Tea bij de Vrolijke Ezel is net even anders. De High-Tea vind in alle rust en gezelligheid plaats op ons heerlijke terras, in de wei bij de ezels of in onze gezellige binnenruimte. De High-Tea wordt geserveerd in 3 gangen met een bijpassende thee.
De gerechtjes zijn huisgemaakt en kunnen per keer verschillen. Wij gebruiken daarvoor ook veel onbespoten producten uit eigen tuin.

De High-Tea kan gereserveerd worden met en zonder ezelbeleving.

Nieuwsgierig geworden kijk dan op onze website www.devrolijkeezel.nl of bel ons baasje 06-31000271

Door Redactie