Op maandag 24 oktober organiseert aannemer Klink-Nijland een inloopbijeenkomst over de herinrichting van de Grote Markt en de Plas in het centrum van Raalte. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 16.00 uur en 20.00 uur in het Annahuis, gelegen aan De Plas 8. De gemeente Raalte zal ook aanwezig zijn.

Tijdens de inloopbijeenkomst vertelt aannemer Klink-Nijland meer over de werkzaamheden, planning en het effect op de directe omgeving. Ook is er de mogelijkheid om de bouwtekeningen te bekijken. De ondergrondse werkzaamheden starten in de eerste week van november. Op dit moment werkt de aannemer aan de uitwerking van de concrete planning. Hierover is op 24 oktober meer bekend.

Wekelijks inloopmoment

Vanaf 3 november vindt er elke donderdag van 15.00 uur tot 17.00 uur een inloopmoment plaats in het Annahuis. Je kunt hier terecht met vragen over de werkzaamheden en de voortgang. Aanmelden is niet nodig. Kan je vraag niet wachten tot het wekelijkse inloopmoment? Neem dan contact op met omgevingsmanager Jorinde van Klink-Nijland via 06 – 1287 4286.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Ga dan naar
klink-nijland.nl of volg de facebookpagina van Klink-Nijland over de herinrichting.

Benieuwd hoe het centrum van Raalte eruit komt te zien? Kijk dan op www.raalte.nl/centrum

Door Redactie

Geef een reactie