Het geheim van succesvol ondernemerschap gaat veel verder dan alleen een geweldig product of een fantastische service. Het draait ook om branding – het creëren van een sterke, herkenbare identiteit en het opbouwen van een emotionele band met jouw doelgroep. Dát is wat een onderneming kan onderscheiden van de concurrentie.

One of a kind!

Uniciteit is wat bij Ontwerp studio Pronk Ontwerpt uit Luttenberg vooropstaat, de authenticiteit van bedrijven en ondernemers een gezicht te geven. “Samen met de klant ga ik op zoek naar een identiteit die perfect bij een onderneming past. Klanten kunnen mij zien als hun persoonlijke ideeëngenerator, versimpelaar en maker van mooie dingen”, aldus Nathalie Pronk, grafisch ontwerper en webdesigner. Vragen die tijdens dit proces naar voren komen zijn o.a. ‘Wie ben je?’, ‘Wat doe je?’, ’Waarom doe je wat je doet?’. “Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je de antwoorden op deze vragen verbindt aan een sterke merkidentiteit, je jouw onderneming naar een hoger niveau kunt tillen. Dat is waar het om draait: laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt, waar je voor staat, en hoe je jouw verhaal vertelt.”

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat mensen bewust kiezen. Ze willen weten hoe bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen op het gebied van mens, dier en milieu, hoe producten gemaakt worden en welke impact dit heeft op de wereld. Het is dus belangrijk om van je merk of bedrijf een aantrekkelijke persoonlijkheid te maken die aansluit bij je doelgroep. “Deze merkpersoonlijkheid breng ik op een pakkende manier in beeld. Het is belangrijk dat de uitstraling klopt en dat deze consequent wordt doorgevoerd in alle aspecten van je bedrijf”, aldus Nathalie.

Als full-service ontwerpstudio kan Pronk Ontwerpt bedrijven en ondernemers maatwerkoplossingen bieden. Of dit nu een nieuw logo, een frisse huisstijl, of een complete branding is, Nathalie zorgt ervoor dat jouw onderneming dé uitstraling krijgt die helemaal bij jouw bedrijf past. Wanneer nodig gebeurt dit in samenwerking met verschillende professionals, zoals fotografen, tekstschrijvers en marketingspecialisten om een krachtig en overtuigend concept neer te zetten.

Maar vergeet hierbij ook niet een website!

Een goed ontworpen website is dé manier om het verhaal van jouw onderneming nog meer kracht te geven. Met afbeeldingen, video’s en teksten kun je klanten meenemen op een reis door jouw bedrijf. Duidelijke call-to-action knoppen en contactformulieren maken het gemakkelijk voor bezoekers om contact op te nemen. Of dit nu een ‘one-page’ website is voor ondernemers die online zichtbaar willen zijn, of een complete website voor de doorgewinterde ondernemer die serieus zaken wil doen. Websites worden op maat gemaakt en sluiten perfect aan bij de behoeften van jouw bedrijf.

Investeren in een sterke branding en een professionele website is essentieel om jouw merk te laten opvallen, de doelgroep te betrekken en duurzame groei te realiseren. Pronk Ontwerpt staat klaar om, met een flinke dosis Sallandse nuchterheid, ondernemers, bedrijven en organisaties te helpen impact te maken en een betekenisvol merk te bouwen dat klaar is voor de toekomst.

Pronk Ontwerpt
Branding en webdesign
Lemelerweg 64, Luttenberg
Tel. 06 222 45 178
info@pronkontwerpt.nl
www.pronkontwerpt.nl

Door Redactie

Geef een reactie