Op zondag 7 januari 2018 wordt voor de 10e keer de jaarlijkse Filipino snertwandeling georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van stichting Red Horse Company.

Het doel van deze wandeling is om op een leuke en ontspannen manier geld in te zamelen voor de allerarmsten in de Filipijnen waar de stichting Red Horse Company eind januari 2018 weer met een delegatie mooie dingen gaat doen voor de mensen aldaar.

Er zullen huizen gedoneerd en gebouwd worden voor mensen die geen dak meer boven hun hoofd hebben en toch ook graag een toekomst willen opbouwen met hun gezin. De basisbehoefte die voor ons zo normaal is, is daar een groot goed…

Uniek aan de stichting Red Horse Company is dat elke eurocent die gedoneerd wordt ook daadwerkelijk aan het goede doel besteed wordt. Alle kosten voor reis, verblijf, eten en drinken worden door de mensen die meegaan met deze reis 100% zelf bekostigd.

Deze jubileumuitvoering van de wandeling zal bestaan uit een route van  ca. 6 of 10 kilometer en is er een gezamenlijke pauzeplek waar zowel de 6 en de 10 km. samen komen voor een lekker warm drankje.

Er kan gestart worden tussen 11.00 en 13.00 uur bij de fam. Wellenberg aan de Lierderholthuisweg 26 te Lierderholthuis. Hier is voldoende parkeerruimte. Beide routes zullen hier ook weer eindigen. De kosten zijn € 6,- voor volwassenen en € 2,- voor kinderen tot 12 jaar.

Vanzelfsprekend zal er onderweg weer op Glüh-wein, koffie/thee en voor de kids warme chocolademelk getrakteerd worden en aan het eind van de wandeling staat er voor iedereen een kop heerlijke warme snert klaar. Tevens zal er weer een leuke verloting zijn, waarvoor aan het begin van de wandeling lootjes verkocht worden.

Wij hopen op een grote opkomst en een hele gezellige dag waarmee we iets fantastisch kunnen realiseren voor die mensen die het echt nodig hebben.

Voor meer informatie zie:

www.redhorsecompany.nl

We zien jullie graag op 7 januari 2018 in Lierderholthuis.

Door Redactie

Geef een reactie