Nieuw in Lemelerveld

Het spreekwoord is; onbekend is onbemind en eigenlijk geld dat ook voor Kalfsvlees. Het is niet standaard te koop bij de slager of supermarkt en heeft de naam om luxe vlees te zijn. De Strenkhaarshoeve vindt het daarom belangrijk om mensen laagdrempelig te laten kennismaken met ons super mooie (h)eerlijke rosé kalfsvlees. Daarom verkopen wij het nu rechtstreeks vanuit onze boerderij in Lemelerveld, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Nu is het voor iedereen mogelijk om dit smaakvolle stukje vlees te proberen, wat ook nog eens licht verteerbaar, cholesterol arm is. Kalfsvlees heeft een korte bereidingstijd, waardoor het ook nog een makkelijk stukje vlees is.

Ons Kalfsvlees wordt met veel vakmanschap geproduceerd volgens de richtlijnen van de kwaliteitsregeling van Vitaal Kalf(SKV).

Onze dieren staan in groepen en hebben onbeperkt toegang tot voer en water. De eerste 7 weken krijgen zij ook melk gevoerd. Verder bestaat hun voer uit een uitgebalanceerd dieet van goede kwaliteit, zoals mais van eigen land, brok en o.a., aardappel, bierborstel enz. dit zijn restproducten uit de voedingsindustrie, waardoor het ook nog eens duurzaam is. Dit zorgt ervoor, naast een goede verzorging, dat er een prachtig mals licht verteerbaar, cholesterolarm, smaakvol stukje vlees ontstaat. Rosé kalfsvlees is niet alleen heerlijk bij de avondmaaltijd, maar ook op de barbecue of gourmet. Voor de barbecue hebben wij zelfs erge lekkere kalfsspareribs die al gemarineerd en gegaard zijn. 

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, www.destrenkhaarshoeve.nl of u kunt ons mailen op destrenkhaarshoeve@gmail.com
Bellen kan natuurlijk ook 06-31000271 of 06-29177479

Door Redactie