In nieuwbouwplan Marissink in Nieuw Heeten worden in totaal 35 nieuwe woningen gebouwd. De eerste 19 kavels zijn in 2021 uitgegeven. De gemeente Raalte geeft nu 13 kavels uit voor vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen, rijwoningen en sociale huurwoningen. Daarnaast zijn er nog 3 rood voor rood kavels te koop.

Wethouder Alexander Kreule: “Met de uitgifte van deze kavels zetten we een mooie stap in Nieuw Heeten. We zorgen voor een gevarieerd aanbod aan woningen, zodat er voor iedereen iets passends bij zit.”

Eigen architect en aannemer kiezen

De kavels voor de 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 3 rijwoningen worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers, eventueel samen met de medebouwers, zelf hun architect en aannemer kiezen.

Informatiebijeenkomst en inschrijven

Op maandag 27 november organiseert de gemeente Raalte een informatiebijeenkomst over het plan en het uitgifteproces. Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in MFA De Belte in Nieuw Heeten. Ook gaat vanaf 27 november de inschrijving open via het inschrijfformulier op www.raalte.nl/woningbouw-nieuw-heeten-plan-marissink. Inschrijven kan t/m woensdag 6 december 2023.

Uitgifteavond

De kaveluitgifte is op maandag 11 december om 18.30 uur in MFA De Belte. Aan de hand van de loting wordt bepaald wie er mag bouwen. Diegene die het eerste wordt ingeloot, heeft ook de eerste keuze voor een kavel.

Meer informatie

Ga voor meer informatie over de vrijstaande, twee-onder-één-kap en rijwoningen naar www.raalte.nl/woningbouw-nieuw-heeten-plan-marissink. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons via info.bouwkavels@raalte.nl.

Bron: gemeente Raalte 

Door Redactie

Geef een reactie