Wij zijn meer dan een bemiddelingsbureau vertelt Edwin Schrijver eigenaar van Professionals4U enthousiast. Professionals4U bemiddelt ZZP’ers naar een tijdelijke opdracht in de zorg, bij zorgorganisaties of bij een hulpvrager thuis. Daarnaast ondersteunen wij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in hun loopbaan. Door met hen in gesprek te gaan en te kijken waar hun passie ligt wordt inzichtelijk wat hun wensen zijn waarna wij op zoek gaan naar de juiste match.

Ervaring heeft ons geleerd dat juist de professional met meerjarige ervaring in staat is om zelfstandig te werken en goede zorg, begeleiding of ondersteuning aan de zorgvrager te bieden. Kennis en ervaring zijn een must! Wij werken daarom samen met zorgprofessionals met de nodige ervaring.

Zorgorganisaties

Continuïteit op de werkvloer is momenteel een grote uitdaging binnen zorgorganisaties. Professionals4U begrijpt dit en ondersteunt hier proactief bij. We maken persoonlijk kennis en brengen in kaart waar behoefte aan is met betrekking tot de personele invulling.

Wij lossen onder andere personele tekorten op in de ouderenzorg, verslavingszorg, GGZ, forensische zorg en de gehandicaptenzorg. Of dat nu gaat om vervanging tijdens zwangerschap, ad-hoc situaties of piekdrukte, het is allemaal bespreekbaar. Veel zorginstellingen worstelen met hoge kosten door bijvoorbeeld een groot ziekteverzuim. Door de juiste en minimale inzet van ZZP’ers kunnen kosten beheersbaar blijven. Professionals4U denkt hier graag in mee. Om er als opdrachtgever zeker van te zijn dat alle documenten en gegevens van de ZZP’er in orde zijn, zijn wij lid van het NBBU, de brancheorganisatie voor intermediairs op de arbeidsmarkt en hebben we het keurmerk voor ZZP bemiddeling.

Professionals4U is er voor inwoners van Salland

Particuliere Thuiszorg

Wilt u het liefst dat uw dierbare zo lang mogelijk thuis blijft wonen? Wij helpen u graag om dit te realiseren en kunnen persoonlijke zorg en ondersteuning bieden en zo nodig uw zorginzet als mantelzorger verlichten. U kunt zelf uw zorg inkopen via een persoonsgebonden budget (PGB). Wij helpen u graag om dit te realiseren. Onze ervaren zorgprofessionals ondersteunen uw naaste bij de dagelijkse levensbehoeften en leveren de zorg die er nodig is. Naast deze noodzakelijke zorg kan er tijd en ruimte gemaakt worden voor persoonlijke aandacht. En door de inzet van een vast zorgteam worden de zorgverleners voor u bekende en vertrouwde gezichten. Particuliere zorg en verpleging worden ingezet naar uw wensen en behoeften en op vaste dagen en vaste tijden.

Heeft u een zorgvraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de mail op: info@professionals4u.nl of telefonisch op 06-57675144.

Training & Coaching

We vinden het van belang om trainingen en cursussen aan te bieden, zodat zorgprofessionals hun scholing kunnen bijhouden en waar nodig hun kennis kunnen verbreden. Daarom werken wij samen met Landstede Groei. Ook voor individuele coaching trajecten kunt u bij ons terecht.

Wij geloven in de professional die de nodige kennis en deskundigheid heeft opgedaan in de zorg. Mensen met deze achtergrond zijn van harte welkom om zich bij Professionals4U aan te melden. Voorwaarden zijn dat u gedreven bent, enthousiast aan de slag wilt, mensen in hun kracht kunt zetten en kijkt naar mogelijkheden van mensen in plaats van beperkingen.

Vrieswijk 6a, Raalte
Tel. 06-57675144
info@professionals4u.nl
www.professionals4u.nl

Door Redactie

Geef een reactie