Al goede voornemens aan het maken voor 2024? Misschien een goed moment om de winterschilder erin mee te nemen. Toegegeven: de kerstdagen moeten nog komen, maar iets verder vooruit kijken kan nooit kwaad, toch? Als de kerstboom in januari weer de deur uit gaat, oogt de huiskamer misschien wat kaler dan je de laatste weken gewend was.

Natuurlijk, je kunt een nieuwe kamerplant in huis halen. Maar je kunt het ook over een heel andere boeg gooien. Met nieuw behang en/of een frisse verfbeurt. Een ideaal moment voor een (mini-)make-over van je woning. Een nieuw en fris interieur. Daar knapt niet alleen het huis van op, maar jijzelf ook. Onze doorgewinterde schilders verstaan hun vak als geen ander. Laat die winter dus maar komen!

Uitbesteden: sneller, beter en met garantie

Natuurlijk, je kunt zelf de ladder op en de schilderkwast ter hand nemen. Maar doorgaans is uitbesteden een betere beslissing. Om diverse redenen.

Ten eerste: de klus is sneller geklaard. Als je de vakmensen van Koolhof aan het werk zet, weet je zeker dat je niet onnodig lang in de rommel zit. De meeste klussen zijn binnen enkele dagen geklaard. Daardoor hou je veel tijd over voor je gezin en jezelf.

Ten tweede: je weet dat het goed gebeurt. Je houtwerk zit perfect in de verf. Het is beter en langer beschermd, en dus duurzamer. Je hoeft niets te regelen rond het aanschaffen van materialen of het inhuren van steigers. En je hoeft niet uren te ‘stunten’ op een ladder. En het geeft je zekerheid: je hebt volledige garantie op het eindresultaat.

Wat houdt de winterschilder-actie in?

De winterschilder-campagne loopt dit seizoen van 1 december 2023 tot en met 29 februari 2024. De ideale periode voor het realiseren van een opvallend mooi gekleurde wand, warme kleurnuances, een nieuw behangetje of om alle schilderwerk weer strak in de lak te laten zetten.

Als je de winterschilder wilt laten komen, neem je contact op met Koolhof Schilderwerken en profiteer je van 50 euro korting per schilder per dag. De actie geldt voor alle binnenschilderwerkzaamheden, dus ook voor sausen en behangen. Als afsluiting van het 15-jarig jubileum kondigt Koolhof Schilderwerken een speciale BTW-actie aan.

Koolhof 15 jaar: wie jarig is trakteert!

En dat doet Koolhof dan ook. Het winterschilderarrangement gaat daarbij eenmalig over in een Koolhof BV Verjaardagsarrangement. Naast de Winterschilderkorting ontvangt u ook nog eens een belastingvoordeel in de vorm van 0% BTW (alleen voor particulieren en alleen voor opdrachten binnenshuis). Nul procent dus! Die neemt het Raalter schildersbedrijf voor zijn rekening. Dat is een korting die flink aantikt.

Koolhof staat voor méér dan zomaar een likje verf

Koolhof BV Schilderwerken en Totaalafbouw. Dat is de volledige naam van de onderneming, maar in Raalte weten ze genoeg als je het hebt over ‘Koolhof’. “Inderdaad, die bedrijfsnaam is een hele mond vol”, erkent directeur Charl Koolhof. “Maar die naam zegt wel wat over onze veelzijdigheid.”

Koolhof BV is een modern en veelzijdig schilders- en onderhoudsbedrijf. Het vakmanschap van Koolhof gaat wel wat verder dan alleen maar schilderen. “We kunnen nog veel meer”, meldt Charl bijna ten overvloede. “Van glaszetten, houtrotherstel en behangen tot sauswerk. Naast het aanbrengen met de kwast en roller, is het ook mogelijk dit met de spuit te doen. Dit doen we voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers, van zowel onderhoud tot nieuwbouw.”

Het is belangrijk om je te onderscheiden in kleine dingen, weten ze bij Koolhof. “Natuurlijk leveren we kwaliteit, maar daarnaast houden we terdege rekening met de wensen van de klant en denken we mee op basis van onze kennis en ervaring.”

Ondernemer kan zelf spelen met verf

Menig ondernemer herkent ongetwijfeld het probleem: je weet dat je bedrijfspand toe is aan een schilderbeurt, en eigenlijk wil je wel eens iets anders dan die kleuren die er al jaren op zitten. Maar wat die nieuwe ‘look’ dan moet worden, weet je eigenlijk niet zo goed. Koolhof BV kan je dan de ideale reddingsboei toewerpen.

We maken dan een digitale foto van het pand die zelf te bewerken is”, legt Charl Koolhof uit. “ Je krijgt van ons een link naar een internetprogramma waarin je zelf met diverse verfkleuren kunt spelen. Je ziet dan niet alleen het pand, maar ook de afzonderlijke elementen die geschilderd moeten worden. Zo kun je zelf een goed beeld krijgen van der mogelijkheden. Want natuurlijk beseffen we als geen ander dat een bedrijfspand je visitekaartje is.”

Specialisten

Charl: “We zijn in de eerste plaats allround-schilders. Maar iedereen binnen ons team heeft zijn eigen specialisatie: de een kan glaszetten, de ander behangen en de derde is een kei in reparatie en herstel. Bij elke opdracht zoeken we de juiste vakman die past bij de klus, waar nodig aangevuld met één of meerdere collega’s. Juist door die combinatie kunnen we het resultaat bieden dat je van ons mag verwachten.”

Het eindresultaat van die passie moet natuurlijk in de eerste plaats mooi zijn. “Maar daarmee zijn we er niet”, tekent Charl erbij aan. “We vinden kwaliteit en duurzaamheid minstens zo belangrijk. Dus leggen we de lat hoog bij het kiezen van onze materialen. En daarnaast stellen we natuurlijk eisen aan scholing, vakmanschap en een professionele houding van onze medewerkers. Maar waar we ons écht in onderscheiden is de omgang met onze klanten en hun eigendommen. We zijn bij hen te gast, en dát vergeten we nooit.”

Bij elkaar leidt dat tot een mooi stuk vakwerk waar onze klanten tevreden over zijn. Dat merken we dagelijks aan de vele positieve reacties die we krijgen.

Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw BV
Klipperweg 6, 8102 HR Raalte
Tel. 0572 35 48 71
info@koolhofbv.nl
www.koolhofbv.nl

Door Redactie

Geef een reactie