SONY DSC

“Zien en proeven verlaagt die drempel. Daarom geeft kok Paul Herbrink zaterdag 25 november in de boerderijwinkel van Overesch een kookdemonstratie. Iedereen is uitgenodigd om kerstsfeer te komen proeven. Letterlijk én figuurlijk!”  

Inspiratie

In deze tijd van het jaar zijn er overal de meest spectaculaire kerstrecepten te vinden. Foto’s uit kookboeken en tijdschriften zien er vaak aanlokkelijk uit. Maar hoe smaakt het? En is zo’n gerecht niet erg ingewikkeld om te maken? In de boerderijwinkel van Overesch Ecologische Landbouw laat Paul Herbrink van 9.30 tot 15.00 uur zien dat bijzonder en lekker niet ingewikkeld hoeft te zijn.

De kok staat bekend om zijn eenvoudige recepten zonder ellenlange lijsten met ingrediënten. “Hij maakt van eenvoudige dingen iets speciaals,” vertelt Stefany van Wijk. “Zoals nu bijvoorbeeld Sallandse Vitello Tonnado. Bovendien mag je alles proeven. Je wilt tenslotte zeker weten dat het lekker smaakt.” Paul deelt graag al zijn ervaringen en geeft terloops ook nog wijn-spijs adviezen.

De charmante kok blijkt trouwe fans te hebben. Mariet Overesch: “Er zijn klanten die naar iedere demonstratie komen. Paul geeft altijd handige tips&trucs. Een mevrouw vertelde me dat ze er echt inspiratie door krijgt en vaker nieuwe gerechten uitprobeert. Niet alleen voor kerst, maar voor het hele jaar. Koken wordt leuker en het eten daardoor steeds lekkerder.”

Naast de proeverij is zaterdag 25 november ook dé ideale gelegenheid om even lekker een winterwandeling te maken in de omgeving. Verschillende routes liggen voor u klaar. Vanzelfsprekend is het terrein helemaal in kerstsfeer gestoken. En altijd al een biggetje willen knuffelen? Aarzel dan niet om je droom waar te maken! Rick Overesch heeft nog een tip voor ieder die nog ideeën wil opdoen voor een mooie kerstpakket: “Neus meteen eventjes rond in onze speciale hoek. We hebben verschillende thema’s en mogelijkheden”

Wat ook fijn is als de kookinspiratie van Paul goed is bevallen: iedereen mag de recepten meenemen naar huis.

Kok Paul Herbrink kookt zaterdag 25 november van 9.30 tot 15.00 uur kerstinspiratie.

Door Redactie

Geef een reactie