Zaterdagavond 17 december 2022 wordt weer de Kerstveiling gehouden. Na twee jaar te zijn weggeweest in verband met  corona wordt het zaterdagavond 17 december als vanouds een gezellige, sfeervolle en spectaculaire avond in het teken van het Friese paard.

Dit jaar wederom met vele Friese paarden van topkwaliteit. De Kerstveiling vindt plaats in de verwarmde Manege Bartels te Mariënheem. De veiling staat geheel in het teken van de kerstsfeer. De statige Friese paarden zullen op een mooie manier gepresenteerd worden aan het publiek en vervolgens worden geveild.

Spectaculaire shows

Tussen de te veilen paarden door zijn er shows en muzikale optredens. Na afloop van de veiling zal er rond 22.30 uur een gezellige afterparty worden gehouden. Zo gaat iedereen volop in Kerstsfeer richting de kerst.

De aanvang en bezichtiging van de paarden is om 16:00 uur. De veiling inclusief de shows beginnen om 19:00 uur. In de tussentijd is er volop tijd om de paarden te bekijken in de stallen of om een hapje te eten in de verwarmde Manege Bartels.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Kerstveiling kunt u kijken op www.kerstveiling.com. Bezoek ook de Facebookpagina en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de te veilen paarden. Voor meer informatie: Nico Meijer (06-30460670) of info@kerstveiling.com.

Door Redactie

Geef een reactie