Keukenontwerp in eigen hand met de Touch Reality tafel bij Keukenland Wijhe

Past een kookeiland nou wel of niet in de ruimte? Hoe staat die koelkast daar? Het ontwerpen van een keuken roept vaak veel vragen op. Met de nieuwe Touch Reality ontwerptafel bij Keukenland in Wijhe wordt het vinden van een antwoord op deze vragen een stuk gemakkelijker.

Een goed beeld neerzetten van een toekomstige keuken, daar staken ze bij Keukenland in Wijhe altijd al veel tijd en moeite in. “We onderscheiden ons op het gebied van presentatie. We maken de tekeningen heel realistisch en gedetailleerd in 3-D”, vertelt eigenaar Fred de Roos. “Naast de keuken, nemen wij de ook de omgeving mee in te tekening. Bijvoorbeeld een terras, overkapping of aangrenzende woonkamer. Op deze manier krijgt de klant een reëel beeld van het totaalplaatje en niet alleen de keuken. Met de komst van de Touch Reality ontwerptafel kunnen we onze klanten eenvoudiger en sneller een beeld geven van hun toekomstige droomkeuken. En dat is niet het enige, de klant kan zelf aan de slag en krijgt daarmee gelijk een goed beeld van de mogelijkheden van de ruimte.”

Nadat een medewerker de juiste afmetingen heeft ingesteld kan de klant aan de slag. Echte blokken kunnen op de tafel worden gezet, waarna het resultaat in 3-D op een scherm te zien is. Er kan naar hartenlust geschoven worden met kastjes en keukenelementen. Klanten kunnen op deze manier direct zien hoe een verandering in de keukenopstelling eruit komt te zien. Zelfs de muurkleuren kunnen via het programma worden aangepast. 

De Touch Reality tafel is een welkome toevoeging in de drukke tijden die Fred en zijn collega’s bij Keukenland momenteel beleven. “De afgelopen maanden was het hier topdrukte. Dankzij de nieuwe manier van ontwerpen kunnen mensen op een drukke vrijdag of zaterdag toch al een start maken met het ontwerpen van hun keuken. Zij kunnen zo zelf al dingen voorbereiden. Dat komt weer van pas bij het latere adviesgesprek.”

Zorgeloos en veilig winkelen staat, zeker in deze tijd, hoog in het vaandel bij Keukenland in Wijhe. Al vanaf het begin van de coronacrisis nam het bedrijf serieuze maatregelen. Er is een pijlenroute aangegeven en alle werkplekken zijn voorzien van schermen. “We doen er alles aan om het winkelen zo veilig mogelijk te maken voor de klant.”

Keukenland in Wijhe heeft voor iedere smaak een keuken. Van de Italiaanse designkeukens van Comprex tot stoere, landelijke en tijdloze keukens. Behalve voor de keukens binnen zijn er ook volop mogelijkheden voor buitenkeukens, iets dat volgens Fred steeds populairder wordt. “Niet alleen in de zomer overigens, tegenwoordig gaat het buiten koken ook in de winter gewoon door.”  Sinds vorige maand is Keukenland in Wijhe de trotste dealer van OFYR, een nieuwe en stijlvolle manier van samen buiten koken in alle seizoenen. 

Vooraf een afspraak maken voor een adviesgesprek bij Keukenland Wijhe is aan te raden. “We leveren kwaliteit en maatwerk en daar nemen we graag de tijd voor”, zegt de Roos. Voor de nieuwe Touch Reality ontwerptafel is een afspraak maken niet nodig.

Keukenland Wijhe
Wengelerafweg 6, 8131 TG Wijhe
0570 – 52 20 32
info@keukenland.nl
www.keukenland.nl

Door Redactie