Bij Keukenland Wijhe gaat de vlag uit! Het Wijhese familiebedrijf bestaat 25 jaar en viert deze mijlpaal volgende maand samen met de klanten. Eigenaar Fred de Roos: “Wij houden in oktober drie feestelijke open dagen en hebben leuke acties in petto! Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 oktober is iedereen welkom in onze showroom aan de Wengelerafweg 6, om onze collectie en de nieuwste snufjes op keukengebied te bewonderen. Er is van alles te zien en te beleven!” 

Fred en zijn vader, Ben de Roos, zijn het bedrijf in 1994 samen begonnen. “In 2005 heb ik het aandeel van mijn vader overgenomen en in 2008 is mijn vader met pensioen gegaan” vertelt Fred over de historie van het bedrijf.
“Vanwege de gunstige ligging hebben we destijds voor Wijhe gekozen. Daardoor zou het wat makkelijker moeten zijn om Zwolle en Deventer als afzetgebied te verkrijgen. Dat pakte goed uit!”
In het pand was voorheen een tuinmeubelzaak gevestigd. “We besloten de tuinmeubelen er in te houden als seizoensproduct. Tuinmeubelen en keukens was in die tijd een wat wonderlijke combinatie. Tegenwoordig zijn er leuke raakvlakken en zie je overal tuinen met buitenkeukens, barbecues en dergelijke.”
De gedreven ondernemer heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten; door de tijd heen vonden  er regelmatig verbouwingen en/of uitbreidingen plaats. “In 2006 hebben we een flinke moderniseringsslag gemaakt door het interieur compleet te vernieuwen. Van vloerbedekking tot verlichting. Ook dit jaar is er nog een nieuwe afdeling gerealiseerd. Dit speciaal voor het merk ‘Comprex’. Deze strakke Italiaanse keukens zijn momenteel een ware trend!” 

Persoonlijke aanpak 
Over de vraag wat de kracht van Keukenland Wijhe is, hoeft Fred niet lang na te denken. “Bij Keukenland staan wij voor een persoonlijke aanpak! Het gehele traject – van advies tot aan oplevering – heeft de klant met een en dezelfde organisatie te maken. Wij zijn openhartig naar onze klanten toe en geven altijd eerlijk advies. Bovendien geldt ‘afspraak is afspraak’. We werken met onze eigen mensen en houden alles in eigen hand, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. De ZZP-ers die we  inhuren zijn vaste, vertrouwde monteurs waar we al jaren prettig mee samenwerken.
Ten slotte: Van onze klanten horen we vaak dat we sterk zijn in 3D tekeningen! Dat wil nog wel eens verschillen, van zaak tot zaak. Onze tekeningen lijken zeer realistisch, alsof het foto’s zijn!”

Nieuwe snufjes
Tijdens de open dagen zijn tal van nieuwe snufjes op keukengebied te zien, zoals de Quooker, kookplaten met geïntegreerde afzuiging van fabrikant Bora. Wat men zeker niet mag missen is de presentatie van Comprex, de al eerder genoemde nieuwe Italiaanse lijn (www.comprexwijhe.nl).
Verder staan er interessante kookdemonstraties op het programma en wordt er deskundig uitleg gegeven over apparaten, waaronder de combi-stoomoven, die momenteel erg ‘hot’ is. “Iedereen is welkom, óók de mensen die deze apparatuur al in huis hebben”, geeft Fred nadrukkelijk mee.
De collectie 2020 is nog niet beschikbaar, maar tijdens de open dagen zijn er al wel beelden, samples et cetera van te bekijken.
Vanaf het jubileum, tot aan 2020, zal Keukenland Wijhe doorlopend met leuke acties komen! Van keukenapparatuur tot Quookers, keukenbladen en heel veel andere prachtige keukenartikelen. Houd hiervoor de media in de gaten! 

Open dagen Keukenland Wijhe:
Vrijdag 18 oktober: 10.00-21.00 uur
Zaterdag 19 oktober: 9.00-16.00 uur
Zondag 20 oktober: 12.00-17.00 uur

Keukenland & Tuinmeubelcentrum Wijhe
Wengelerafweg 6
8131 TG Wijhe
0570-522032
info@keukenland.nl
www.keukenland.nl
www.tuinmeubelcentrumwijhe.nl
Keukenland Wijhe is ook te volgen op Facebook en Instagram

Door Redactie

Geef een reactie