Bent u al klaar voor de zomer?

Wie onlangs langs het pand van Kluszon is gereden, kan de nieuwe uitstraling met houten gevel, antracieten markiezen en frisse kleuren niet zijn ontgaan. Aanleiding is het 20-jarig jubileum van deze specialist in kozijnen, zonwering en meer. De komende maanden staat er met een uitbreiding van de showroom nog meer op stapel. “In de aantrekkende markt zien wij met name op het gebied van zonwering veel nieuwe producten”, zegt Rudi van Breen, samen met Geert Reimert eigenaar van Kluszon. “En daar maken wij als specialist graag ruimte voor in onze nieuwe showroom. Zo ook aan de kwalitatieve en innovatieve producten van Renson, waarvan wij sinds kort het keurmerk Renson Ambassador mogen voeren.”

Terugkijkend op de afgelopen twintig jaar kan Kluszon alleen maar tevreden zijn. “Het vertrouwen dat klanten ons de afgelopen jaren hebben gegeven, bewijst in mijn ogen dat wij het juiste adres zijn voor maatwerk in kunststof kozijnen, garagedeuren, terrasoverkappingen en zonwering voor binnen en buiten”, aldus Van Breen. “En gezien het weinige verloop onder onze betrokken medewerkers zijn wij ook een goede werkgever gebleken.” De komende jaren gaat Kluszon graag op de ingeslagen weg verder, maar dan wel met een grotere showroom om ruimte te geven aan verdere specialisatie waar het nieuwe aanbod in met name zonwering om vraagt.

Stijlvolle zonwering

Met de zomer in aantocht, staan ons hopelijk weer veel zonnige dagen te wachten. Goede zonwering is dan geen overbodige luxe. “Ons brede aanbod van onder andere shutters, duettes, lamellen, jaloezieën, vouw- en rolgordijnen biedt altijd passende decoratie voor ieder raam”, zegt Van Breen.

“En dan doel ik niet alleen op de stijl, maar ook op het formaat. Wij zijn namelijk sterk in het leveren van maatwerk.” Ook voor buiten weet Kluszon altijd passende zonwering te leveren. Naast screens, markiezen en terrasschermen bestaat het assortiment uit zonwering voor serres en dakramen, buitenjaloezieën en rolluiken, uitval- en zijwandschermen. “Met goede zonwering blijft de warmte buiten, waar het in de schaduw van bijvoorbeeld een terrasscherm volop genieten is.”

Sfeervolle terrasoverkapping

Wie graag lang van het buitenseizoen geniet, voelt vast iets voor een sfeervolle terrasoverkapping van Kluszon. “Van het vroege voorjaar tot de late nazomer is het heerlijk toeven onder een al dan niet los van het huis te plaatsen terrasoverkapping”, gaat Van Breen verder. “Wij bieden diverse mogelijkheden, van enkel een overkapping tot een volwaardige tuinkamer met glazen schuifwanden af te sluiten. Alles te voorzien van passende zonwering en sfeervolle verlichting om ook later op de avond te kunnen blijven zitten. Een wel heel mooi voorbeeld is de als onderdeel van het ambassadeurschap geplaatste overkapping van Renson voor onze eigen gevel. De kantelbare, met verlichting uitgevoerde lamellen laten je bij regen droog zitten en bieden bij zon niet alleen volop schaduw, maar ook ruimte om de warmte te laten ontsnappen.” Met deze en andere topmerken levert Kluszon al twintig jaar maatwerk in zonwering, terrasoverkappingen, kunststof kozijnen en garagedeuren en daar knoopt deze specialist graag nog vele jaren aan vast.

Maak kans op een waardecheque!

Graag viert Kluszon het 20-jarig jubileum samen met bestaande en nieuwe klanten en dus is het weekend van 26 en 27 mei 2018 uitgeroepen tot jubileumweekend. “Dat hele weekend ontvangen wij alle klanten met een feestelijke traktatie in ons vertrouwde pand met nieuwe uitstraling”, zegt eigenaar Rudi van Breen. “Bovendien verloten wij die zondag een cheque ter waarde van vijfhonderd euro onder klanten die in mei een aankoop bij ons hebben gedaan.” Alle reden dus om de komende dagen eens bij Kluszon binnen te lopen voor nieuwe kozijnen, zonwering, garagedeuren en meer.

Kluszon
Heesweg 7
8102 HJ Raalte
0572 – 362935
info@kluszon.nl
www.kluszon.nl

Door Redactie

Geef een reactie