‘Eindelijk een terrasoverkapping die bij echt iedere woning past’

Het voorjaar dient zich aan! De ramen en deuren gaan weer open, plannen voor de tuin worden gemaakt. Een tuin waar het zeker met zonwering en/of een terrasoverkapping van Kluszon volop genieten is. “Bij ons vind je altijd de nieuwste trends op het gebied van kozijnen, garagedeuren, horren, zonwering, terrasoverkappingen en vouw- en schuifwanden op maat”, vertelt Geert Reimert, samen met Rudi van Breen eigenaar van Kluszon. “Zo leveren wij nu ook de Terrazza Pure van Weinor. Deze kubistische terrasoverkapping is met z’n rechte lijnen een aanwinst voor iedere woning.”

De Terrazza Pure is echt een uniek product. Waar de daken bij andere terrasoverkappingen schuin aflopen, is het hellende glas bij de Terrazza Pure volledig geïntegreerd in het aluminium frame. “Aan de buitenkant zijn dus alleen rechte lijnen zichtbaar”, gaat Geert verder. “En daarmee hebben wij eindelijk een terrasoverkapping die esthetisch gezien bij echt iedere woning past. De horizontale rechte lijnen zien wij namelijk niet alleen terug in de platte daken van moderne nieuwbouw, maar ook in de dakgoten van karakteristieke jaren dertig woningen.” 

Hoogwaardige kwaliteit
Het kubistische ontwerp – met behoud van een betrouwbare afvoer van regenwater – is niet de enige kwaliteit van de Terrazza Pure. “Zo is het aluminium frame voorzien van een hoogwaardige poeder­coating, waarmee deze overkapping optimaal beschermd is tegen weersinvloeden en corrosie” legt Geert uit. “Het glazen dak is zo sterk dat het een flink pak sneeuw kan dragen. Je kunt er zelfs op lopen wanneer je het dak af en toe schoon wilt maken. Veel meer is er qua onderhoud ook niet nodig en dus blijft er meer tijd over om er gezellig met familie en vrienden onder te zitten.”

Honderd procent maatwerk
Wat de Terrazza Pure nog mooier maakt, is het honderd procent maatwerk. Naast een willekeurig te kiezen kleur voor de sierlijsten biedt deze overkapping ruimte aan heel veel extra’s. “Voor de nodige schaduw monteren wij zonwering onder het glazen dak, zodat het vrij blijft van weersinvloeden en vuil”, aldus Geert. “Voor extra beschutting zijn ook volledig geïntegreerde screens aan de zijkanten mogelijk. Net als diverse opties voor verlichting en verwarming. Dit alles met één afstandsbediening of via een app op de smartphone te bedienen. Tot slot is de Terrazza Pure met glazen schuifwanden om te toveren in een tuinkamer waar het ieder seizoen volop genieten is. Wat wil je nog meer?”

————-

Kluszon: kwaliteit in duurzaam maatwerk
Al meer dan twintig jaar is Kluszon dé specialist in kozijnen, garagedeuren, horren, zonwering voor zowel binnen als buiten, terrasoverkappingen en vouw- en schuifwanden op maat. “Wij nemen alle tijd voor de wensen van de klant om vervolgens met een eerlijk en betrouwbaar advies te komen”, geeft Geert inzage in de werkwijze van Kluszon. “Altijd komen wij de producten persoonlijk inmeten en vakkundig monteren met eigen monteurs. Niets is ons te gek, alles is te maken en zo staan wij al vele jaren voor kwaliteit in duurzaam maatwerk.” Nieuwsgierig? Loop gerust eens binnen bij Kluszon of kom in het weekend van 19 tot en met 22 april 2019 naar de jaarlijkse Paasshow. De koffie staat klaar! 

————

Kluszon
Heesweg 7
8102 HJ Raalte
0572 – 362935
info@kluszon.nl
www.kluszon.nl

Door Redactie

Geef een reactie