Voorkom oververhitting van je woning met maatwerk zonwering

Dat duurzaam bouwen één van de manieren is om verdere klimaatverandering tegen te gaan, weten we allemaal. Dat duurzaam bouwen met de steeds warmere zomers ook voor de nodige stress zorgt, is niet bij iedereen bekend. We hebben het dan over hittestress, want waar goed geïsoleerde woningen in de winter de warmte binnenhouden, doen zij dat in de zomer ook. “Om oververhitting van de woning te voorkomen, is goede zonwering van cruciaal belang”, zeggen Rudi van Breen en Ralf Voskes van Kluszon. “Loop gerust eens bij ons binnen voor een betrouwbaar advies op maat.”

Kluszon biedt een ruime keuze in binnen- en buitenzonwering. Om de temperatuur in de woning ook op de warmste zomerdagen op een aangenaam niveau te houden, is buitenzonwering wel het meest effectief. “Met buitenzonwering houd je de zon voor 85 tot 100 procent van het glas en dat scheelt heel wat graden in vergelijking met buiten. Zeker als de zonwering al gesloten is voor de zon het glas bereikt.” Naast de meer klassieke uitvalschermen, terrasschermen en markiezen, heeft Kluszon ook verticale buitenzonwering in de vorm van screens, buitenjaloezieën en rolluiken. En laten we de pergola- en serrezonwering niet vergeten.

Bedieningsgemak Met Somfy Smart Home is alle buitenzonwering van Kluszon ook via de eigen smartphone of tablet te bedienen, op afstand én met persoonlijke voorkeursinstellingen. “Het was nog nooit zo makkelijk om met bijvoorbeeld onze buitenjaloezieën de zon gedurende de hele dag van het glas te houden, zonder afbreuk te doen aan het uitzicht en de natuurlijke lichtinval in huis.” Kluszon biedt zelfs de mogelijkheid om de buitenzonwering van sensoren te voorzien, zodat de screens zelf sluiten als de zon onverwacht gaat schijnen, het terrasscherm zelf inrolt als de eerste regendruppels vallen of de rolluiken zelf sluiten als er ongewenste gasten zijn. Alles voor een zorgeloos en veilig gevoel.

Perfecte horren Dankzij de klimaatverandering neemt niet alleen het belang van goede buitenzonwering toe, ook perfect passende horren voor deuren en ramen zijn steeds meer een must. “De zachte winters zorgen ervoor dat muggen en andere insecten zich eerder laten zien. Met ons maatwerk in horren bieden wij altijd een passende oplossing om insecten buiten en frisse lucht binnen te houden. Kies zelf de kleur van het aluminium frame, profiteer met het minder opvallende zwarte gaas van een mooie doorkijk naar buiten.”

Kwaliteit op maat Naast buitenzonwering en horren is Kluszon ook specialist in binnenzonwering. “We mogen ons zelfs Luxaflex Inspiration Shop noemen. Dat betekent dat we het brede aanbod van Luxaflex in een echte thuissituatie kunnen tonen. Zo spreekt het meer tot de verbeelding en weten wij als geen ander in te spelen op de specifieke wensen van de klant.” Maatwerk levert Kluszon ook in terrasoverkappingen, garagedeuren en kunststof kozijnen. Een eerlijk en betrouwbaar advies is gegarandeerd. De eigen monteurs komen het gewenste product altijd persoonlijk inmeten om het na levering ook vakkundig te plaatsen. “Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van de beste kwaliteit op maat.”

Kluszons Paasshow
In het weekend van 10 tot en met 13 april 2020 vormt de ruime showroom van Kluszon het decor van de jaarlijkse Paasshow. Voor veel mensen hét moment om bijvoorbeeld nieuwe buitenzonwering aan te schaffen. Wie al deze zomer hittestress wil voorkomen, doet er echter goed aan om met het oog op levertijden eerder in actie te komen. Kom gerust langs, de koffie staat altijd klaar.

Kluszon
Heesweg 7
8102 HJ Raalte
0572 – 362935
info@kluszon.nl
www.kluszon.nl

Door Redactie

Geef een reactie