Koggel Keukens & Interieur is specialist in maatwerk. “We maken keukens & interieurs precies op maat, helemaal aangepast aan de wensen van de klant”, zegt Laurens Koggel, die samen met zijn broer Hugo leiding geeft aan de onderneming. “We bieden totaaloplossingen en vertalen ideeën en wensen van klanten naar de werkelijkheid. Dat maakt elke creatie van ons uniek.” Deze veelzijdigheid onderscheidt Koggel Keukens & Interieur van vakgenoten, die veelal keukens en meubels met vaste maten leveren.

De broers hebben een heldere taakverdeling: Laurens, met een HBO-opleiding als bouwkundig ingenieur, maakt de offertes en tekeningen, bestelt de benodigde materialen en is daarmee veelal het eerste aanspreekpunt voor klanten. Hugo heeft veel ervaring als interieurbouwer, al kunnen ze allebei ook switchen als dat nodig is. Hun eigen onderneming kreeg vorm toen Hugo vier jaar geleden Koggel Keukens & Interieur opstartte. Een jaar later voegde Laurens zich bij het bedrijf als aanspreekpunt voor advies en technische vragen. Omdat de bestaande werkplaats al snel te klein werd, vonden ze een nieuwe locatie toen ze in maart 2020 Middelkamp Keukens & Interieur in Nijverdal overnamen.

“We zijn gewoon twee vakidioten”, lacht Laurens. “We delen dezelfde passie en interesses in vrijwel hetzelfde vakgebied, waardoor we elkaar goed aanvullen.” Geleidelijk breidde het werkgebied zich uit. Laurens en Hugo richten zich steeds meer op het totale interieur. “We kunnen veel meer bieden dan alleen het leveren en monteren van maatwerkkeukens”, zegt Hugo. “Ook keukenrenovaties, badmeubels, tv-meubels, kledingkasten, bureaus en tafels, balies, maatwerkkasten, vervangen en inbouw van apparatuur en aftimmerwerk zijn bij ons in goede handen.”

Laurens vult aan: “Ons sterke punt is dat we alles op maat kunnen maken en daarmee aan vrijwel elke interieurwens kunnen voldoen. En door een samenwerking met een selecte groep interieurontwerpers, installateurs, vloerenleggers, schilders en stukadoors kunnen we onze klanten volledig ontzorgen. Omdat we een kleine organisatie zijn, zijn de lijnen altijd kort. Elke klant heeft doorgaans één aanspreekpunt.”

Alle meubelen worden geproduceerd en op maat gemaakt in de eigen werkplaats. Op de verdieping is een inspiratieruimte met talloze voorbeelden en stalen van kleuren en materialen. Ook legt Koggel Keukens & Interieur zich in toenemende mate toe op 3D-visualisaties. “We blijven bij de tijd, hebben het afgelopen jaar de nodige software aangeschaft en ons machinepark verder uitgebreid”, aldus Hugo. “Zo kunnen we nóg efficiënter werken en bovenal onze klanten nog beter bedienen. Al kunnen we ook nog steeds handmatig werken. Dat is soms gewoon nodig als je zaken tot in detail wilt aanpassen.”

Ben je opzoek naar een nieuw interieur of alleen een uniek meubelstuk, neem dan even contact op, zodat we onder het genot van een bakje koffie alle wensen kunnen doornemen.

Koggel Keukens & Interieur
Nicolaus Ottostraat 3, Nijverdal
Tel 06-14988581 /06-42734099
info@koggelinterieur.nl
www.koggelinterieur.nl

Door Redactie

Geef een reactie