Tijd voor de digitale voorjaarsschoonmaak

De maand maart staat bij velen bekend om de voorjaarsschoonmaak. We ruimen op en maken schoon. Tegenwoordig hebben we niet alleen een huis dat een opschoonbeurt verdient, maar een ook een laptop, tablet of smartphone. Ook deze apparaten verdienen een schoonmaak!

Bij een schoonmaak van deze apparaten valt te denken aan het verwijderen van tijdelijke bestanden, de controle of er nog voldoende opslagruimte is, het legen van de prullenbak, het weggooien van oude downloads en het ordenen van persoonlijke bestanden. De vrijwilligers van het Digitaal Café bij Bibliotheek Salland helpen hier graag bij. Iedereen is van harte welkom.

Het Digitaal Café vindt plaats op dinsdag en donderdag van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Raalte, op dinsdag van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Ommen, op vrijdag van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Olst en op dinsdag en elke derde vrijdag van de maand van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Heino. Voor meer informatie over de Digitale Cafés en onze cursussen kijk op www.bibliotheeksalland.nl.

 

Door Redactie

Geef een reactie