KRAGTTRAINING

Kragttraining is een krachtig training voor kinderen van 7 jaar t/m de puberleeftijd.
Het geeft kinderen inzicht in het sociaal handelen. Het kind leert zichzelf beter kennen, waardoor ook het contact met anderen verbetert.

Dit vergroot de weerbaarheid, sociale vaardigheid en het zelfbewustzijn. Het kind krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen.

Als kinderen zichzelf beter leren kennen en bewust zijn van hun keuzes hebben ze een sterke basis voor hun verdere ontwikkeling. Het kind leert zijn eigen grenzen en die van anderen kennen en respecteren. Ook is er aandacht voor hoe je kunt omgaan met gevoeligheid of boosheid, faalangst en onzekerheid, hoe je goed voor jezelf en de ander zorgt. Het leert zijn eigen talenten en kwaliteiten beter kennen en gebruiken, waardoor het zelfvertrouwen en de eigenwaarde toeneemt. Door de grote diversiteit in oefeningen en werkvormen wordt een verbinding gemaakt tussen hoofd, hart en handen.

Ook bied ik Brug KRAGT training aan. Deze is speciaal afgestemd op kinderen van groep 8, ter voorbereiding op de middelbare school en voor brugklassers die zich nog niet helemaal op hun plek voelen binnen het voortgezet onderwijs.

Je leert onder andere hoe je huiswerk plant, omgaan met veranderingen, omgaan met groepsdruk, je eigen leerstijl kennen en stevig in je schoenen staan.

De training bestaat meestal uit 5 lessen van 2 uur. Individuele kinderen kunnen zich aanmelden, maar de training is ook beschikbaar voor scholen.

Heb je interesse of vragen neem dan contact met me op via:
coachenbijannemarie@gmail.com of bel me op 0633151855

coachenbijannemarie.nl

 

 

 

Door Redactie