Terug naar een gezonde huid

“Pas geleden zag ik Katja Schuurman op Instagram voorbijkomen. Ze heeft zich voor het tijdschrift LINDA. laten fotograferen zonder make-up. En ooh wat zag ze er fris uit. En nee, er zijn geen filters gebruikt! Haar huid was glad en het straalde. Ze stak niet onder stoelen of banken dat ze groot liefhebber is van de Zo Skin Health by Dokter Zein Obagi. Ze blijkt niet de enige te zijn. Met haar zijn vele andere BN-ers groot fan. Mijn aandacht was getrokken, hier wil ik meer van weten. De enige in de buurt die dit label in het assortiment heeft, is schoonheidsinstituut La Peau. Ik besluit eigenaresse Mignon Berends er alles over te vragen”, zegt Simone (redacteur bij de Raalte Koerier).

“Als iemand je vraagt wat vind je een mooie huid? Dan zeg je al gauw: Een huid zonder roodheid, grove poriën, acne, rimpels en pigmentatie. Nou ja goed, dat klopt. Maar wat ís dat dan concreet gezien, voor een huid? Het is een gezonde huid, een huid die nog niets te lijden heeft gehad, vertelt Mignon. Stevig, zacht, glad, egaal en goed gehydrateerd van binnenuit. Het is tolerant en vrij van huidaandoeningen.” 

Zo’n huid klinkt als muziek in mijn oren, alleen hoe kun je dat op latere leeftijd bereiken en is dat geen wishful thinking? 

Mignon: “Om weer naar een gezonde huid te gaan moeten we in de dieper gelegen huidlagen werken, om daar te herstellen wat er in de loop der jaren beschadigd is. En dat kunnen we alleen met de producten van de Zo Skin Health by Dr. Zein Obagi.

Een cosmetisch product voedt alleen de toplaag, maar zorgt niet voor herstel en genezing in de ­dieper gelegen cellen. Een huidverbeterend product komt tot diep in de huidlagen om daar te herstellen en te verbeteren. Natuurlijk kunnen we huid­aandoeningen en beschadigingen behandelen, maar wat we juist willen is het verhelpen ervan! Is de aandoening/beschadiging eenmaal verholpen dan kun je verder bouwen aan het juiste onderhoud. Het onderhoud voor het behoud van een gezonde huid! 

Het brein achter de Zo skin Health is Dokter Zein Obagi een dermatoloog. Juist omdat er veel medische kennis achter dit merk schuilgaat, kunnen we op een hoger niveau werken.

We werken met speciale protocollen zodat we iedere huidaandoening aan kunnen pakken. Omdat de huidcellen reageren op actieve ingrediënten kan het voorkomen, dat er in de eerste weken van gebruik, een reactie fase optreedt. Dit houdt in dat de huid rood kan worden, schilferingen kan vertonen, jeukt of droog aanvoelt. Dit is niet erg, het juist een goed teken! De producten stimuleren de celdeling en ­zorgen ervoor dat de huidcellen weer goed gaan functioneren. We gaan dus eerst de ‘ongezonde huid’ afbreken om het vervolgens weer ‘op te bouwen’ naar een gezonde huid! Meestal duurt de reactie fase een aantal weken, afhankelijk van het protocol dat gebruikt wordt, maar de reacties verdwijnen altijd! We begeleiden onze cliënten hierin; we plannen belmomenten in om bij te staan en antwoorden te geven tijdens het gehele proces.”

Om meer mensen kennis te laten maken met de producten en/of behandelingen van de Zo Skin Health by Dr Zein Obagi (die in sommige gevallen worden gedekt door de zorgverzekeraar) heeft La Peau een mooie actie in het leven geroepen. Tot en met 1 juli ontvangt u een korting van 10% op alle producten van de Zo Skin Health by Dr. Zein Obagi. Ook heeft la Peau een speciale Prep Peel van de Zo Skin Health by Dr. Zein Obagi voor u samengesteld. Deze fruitzuurpeeling egaliseert de huid, verheldert en pakt rimpels en verslapping aan. 

Enthousiast over dit veelbelovende merk en over de kennis van Mignon, Mandy en Manon, staat mijn afspraak voor de Prep Peel alweer in de agenda. Vergeet u ook niet te reserveren?

La Peau Salon de Beauté
Nieuwe Markt 6A
8102 CG Raalte
0572 851 167
www.lapeau.nl
info@lapeau.nl

Openingstijden:
Maandag : 9.00 – 21.30 uur
Dinsdag : 9.00 – 17.30 uur
Woensdag : 9.00 – 21.30 uur
Donderdag : 9.00 – 17.30 uur
Vrijdag : 9.00 – 21.30 uur
Zaterdag : Gesloten

Inloopuren:
Maandag t/m vrijdag : 13:00 – 13:30 uur
Maandag, woensdag en vrijdag : 17:00 – 17:30 uur

———

Zo Skin Health Prep Peel treatment 75 min.
Voorreinigen Epileren Peeling Prep Peel Gelaatsmassage Masker
Van € 141,- nu voor € 119,-
Deze actie is geldig t/m 31 juli 2019

———–

Dr. Zein Obagi Producten
Op alle producten van
Zo Skin Health By Dr. Zein Obagi ontvangt u 10% korting.
De korting is geldig t/m 1 juli 2019

———–

Door Redactie

Geef een reactie