Wagenmans wonen en slapen is de toonaangevende woonwinkel in de regio. De showroom in Lemelerveld biedt ook de komende maanden volop inspiratie en tips voor het perfecte interieur. Naast de introductie van twee nieuwe merken organiseert Wagenmans wonen en slapen in november twee woonweekenden met activiteiten.

Het belangrijkste nieuwe merk dat Wagenmans aan zijn assortiment toevoegt is Leolux. “Een bekend Nederlands merk dat zich al die jaren goed staande heeft gehouden in de meubelwereld”, aldus mede-eigenaar Bas Wagenmans. “Bijzonder, want zoveel Nederlandse merken zijn er niet meer op dit gebied. Het is een familiebedrijf uit Venlo, dat met zijn tijd is meegegaan en een actuele en kwalitatief hoogstaande collectie heeft. Leolux is met name gespecialiseerd in zitcomfort, modellering en sterk in maatwerk. We zijn blij en trots dat we konden voldoen aan de eisen om dit dealerschap te verwerven.”

Een promotor van Leolux geeft tekst en uitleg tijdens beide woonweekenden: achtereenvolgens op 4 en 5 november en op 18 en 19 november. “En dan maken we er meteen ook iets bijzonders van.” Deze twee woonweekenden staan in het teken van comfort en maatwerk. Klanten kunnen onder meer gratis advies krijgen over zitcomfort, maar ook over andere woononderwerpen, zoals een andere indeling van de woonkamer, een nieuwe kleurstelling of de opstelling van een kastenwand waarin een tv is geïntegreerd.

Klanten die hiervoor een afspraak maken via de website, kunnen gedurende een uur een zogeheten flitsadvies krijgen over relatief eenvoudige vragen. “We willen hiermee de drempel nog verder verlagen”, zegt Bas Wagenmans. “We willen hiermee laten zien dat mensen gerust om heel gericht advies mogen vragen, zonder koopverplichting.” Overigens zijn klanten ook zonder afspraak natuurlijk welkom. Een barista schenkt uitstekende koffie en er worden ter plaatse lekkernijen klaargemaakt: iets zoets bij de koffie en iets hartigs aan het eind van de middag.

Bezoekers kunnen in de twee woonweekenden tevens de nieuwe najaarscollectie op woon- en slaapgebied komen bewonderen. Naast Leolux is ook het tweede nieuwe merk vertegenwoordigd door een promotor. Cartel Living is een jong merk dat zich met name op een jonger publiek richt, met trendy meubelen. “Ze maken vooral gebruik van ronde vormen en elementen die je kunt loskoppelen”, weet Bas Wagenmans. “Bijvoorbeeld niet één bank, maar eentje die is opgebouwd uit een stuk of tien elementen, waarvan je sommige als een soort eilandje in de woonkamer kunt neerzetten.”

Met een vakkundig en uitgebalanceerd team, waarin jarenlange ervaring en jong enthousiasme elkaar versterken, staat Wagenmans wonen en slapen garant voor een hoog kwaliteits- en serviceniveau. Naast de winkel biedt ook de website volop inspiratie.

Wagenmans wonen en slapen
Weerdhuisweg 1, Lemelerveld
Tel. 0572 – 371 273
info@wagenmanswonen.nl
www.wagenmanswonen.nl

Door Redactie

Geef een reactie