Terugblik
5 jaar geleden had ik niet durven dromen wat ik nu allemaal heb bereikt met mijn praktijk. 5 jaar geleden hebben we een praktijk gebouwd aan de Kemphaan 30. “Toch maar met een toilet en wachtruimte”, voor als ik ooit in de toekomst mijn behandelingen zou uitbreiden, was mijn gedachtegang. Nu, 5 jaar later, gestopt met mijn vaste baan als operatie-assistent, ben ik mij volledig gaan focussen op mijn eigen praktijk. Er zitten namelijk ‘maar’ 7 dagen in de week. In de afge­lopen 5 jaar heb ik een beroepsopleiding gevolgd voor Massagetherapeut en ik mag mezelf nu ook natuurgenees­kundig therapeut noemen. Naast sportmasseur/verzorger, ben ik ook gespecialiseerd  Sporttherapeut en Dorntherapeut”, vertelt Chantal. “Sinds februari dit jaar ben ik niet alleen op de Kemphaan te vinden, maar verzorg ik ook behandelingen in het gezondheidscentrum Tijenraan. Daar heb ik een behandelkamer en 2 dagdelen in de week ben ik daar aanwezig”. 

Wat heeft Laatumasseren te bieden?
Fysieke klachten komen voor een groot deel uit de geest, bv. stress, emotie, hoofdpijn, schouder- en nekpijn, burn-out, een “vol” hoofd, stijve spieren of andere problematiek (zie de website voor massage­therapie).

Een goede sportmassage voor of na het sporten, voor sneller herstel en betere prestaties. Ook als u niet sport kan een sportmassage verlichting bieden.

Rug en/of gewrichtsklachten? Dan is Dorntherapie iets voor u. Dorn is een wervelkolomtherapie waarbij beenlengteverschil, wervels en gewrichten worden behandeld. Ook organen hebben een link met wervels.

Tevens kunt u bij Laatumasseren terecht voor een zwangerschapsmassage, ontspanningsmassage, hoofdmassage en op de Kemphaan voor een hotstone massage. 

De kracht van Laatumasseren
Een luisterend oor voor uw klacht/probleem, kennis van het lichaam en mijn handen die uw lichaam begrijpen.

Vergoeding via uw zorgverzekeraar
Massagetherapeutische en Dornbehandelingen kunnen deels via uw aanvullende zorgverzekeraar vergoed worden als u natuurgeneeskunde in uw zorgverzekeringspakket heeft.

Inloopspreekuur
Heeft u een klacht/probleem en weet u niet hoe nu verder? Of wilt u advies wat te doen? Kom naar het inloopspreekuur (kosteloos) iedere woensdagavond van 18.00-18.30 uur, Kemphaan 30 in Raalte. 

ACTIE: wilt u een behandeling ervaren? Op dit moment heeft Laatumasseren een actie vanwege het 5-jarig bestaan. 3 behandelingen (3 kwartier) voor maar € 90,-! Dit geldt niet voor massagetherapie en Dorn (deze actie is geldig tot einde 2018).

Cadeaubon
Een speciaal cadeau aan iemand geven? Cadeau­bonnen zijn ook verkrijgbaar bij Laatumasseren.

Meer informatie?
Kijk op mijn website. Chantal helpt u graag!

Chantal Bennink
Sport-, Dorn- en Massagetherapeut
06 – 22 83 92 35
info@laatumasseren.nl
www.laatumasseren.nl

Locaties:
– Kemphaan 30, Raalte

– Gezondheidscentrum Tijenraan Raalte, Zwolsestraat 65, Raalte

Door Redactie

Geef een reactie