‘Wij creëren een coupe die écht bij je past’

Waar je bij de meeste kapsalons niet zo maar even naar binnen kunt kijken, gunt AMI Kappers Raalte het winkelend publiek wel een blik in hun lichte en ruime salon. Iedere klant kan er rekenen op een goed en eerlijk haaradvies om na een ontspannen verblijf in de comfortabele kappersstoel stralend en vol zelfvertrouwen naar huis te gaan. “Door naar onze klanten te luisteren en met ze mee te denken, weten wij op basis van hun stijl en wensen altijd een coupe te creëren die echt bij ze past”, zegt Yvonne Bakhuis, franchisenemer en dus eigenaar van AMI Kappers Raalte.

Niet zelden stappen mensen de salon binnen met een foto van het kapsel dat zij graag bij zich zelf zien. “De wens is dan duidelijk, maar niet altijd haalbaar”, weet Yvonne. “Ieder mens, ieder haar is uniek en dus kunnen wij niet altijd exact creëren wat iemand voor ogen heeft. Wel zijn wij altijd eerlijk in ons advies en weten de coupe van het plaatje optimaal aan te passen aan de klant in de stoel.” Vanaf eind november is één van de stoelen speciaal voor mannen, want naast een hoek voor kleuren en knippen komt er een hoek waar mannen zich kunnen laten knippen én scheren.

Eigen haarmodelijn
Dit najaar volgen de kappers van AMI Kappers Raalte dan ook de specialisatie ‘heren knippen’ bij de eigen AMI Academy. “Wij volgen er regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en laatste trends”, vertelt Yvonne. “Binnen AMI Kappers worden de trends vertaalt in een eigen haarmodelijn met voor jongeren de meer trendy kleuren en modellen. Dit jaar zit in alle coupes disconnectie, wat wil zeggen dat het haar niet op elkaar aansluit. Het is de kunst om de coupe met subtiele tinten en speelse contouren tot een sprekend geheel te maken.”

Vele voordelen
Een eigen academy en haarmodelijn zijn slechts twee voordelen die AMI Kappers franchisenemer Yvonne brengt. “Wij hebben een eigen webshop met onder andere onze eigen haarverzorgingslijn IVY Hair Care en voor iedere klant het gratis AMI Magazine”, somt Yvonne op. “Dit alles en meer geeft mij de ruimte om voor de volle honderd procent met mijn vak, ons team en onze klanten bezig te zijn.” Bij AMI Kappers Raalte zit je dus gegarandeerd lekker in je haar.

Knippen en kleuren, ook zonder afspraak
Yvonne, Miranda, Thirza, Lilian, Claudi en Anouk vormen het enthousiaste team van AMI Kappers Raalte. Een optimaal op elkaar ingespeeld team dat met veel plezier naast knippen en kleuren ook volledige metamorfoses en verrassende bruidskapsels met stralende make-up verzorgt. Zes dagen in de week staan zij voor hun klanten klaar, dus ook op maandag. Op vrijdag is de salon tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur geopend. Deze ruime openingstijden maken dat je bij AMI Kappers Raalte ook zonder afspraak terecht kunt. Wie wel eerst een afspraak wil maken, kan dit ook online doen. Neem gerust plaats in onze stoel, want met mooi haar voel ook jij je op je best!

AMI Kappers
Nieuwe Markt 11, 8102 CG Raalte
0572 – 200 202
raalte@amikappers.nl
www.amikappers.nl

Door Redactie

Geef een reactie