De Ccoba-lezing van dinsdag 12 december wordt gegeven door Jan en Ada Rosman. Zij vertellen over hun reizen door Namibië. Om 20.00 uur in de Bibliotheek in Ommen.

Jan en Ada Rosman-Kleinjan reizen al samen tientallen jaren de hele wereld over. Inmiddels heeft het echtpaar meer dan zestig landen bezocht waar Ada tientallen boeken over heeft geschreven.

Hoewel elk land de moeite waard is, hebben Jan en Ada in de loop van de tijd een grote liefde voor het Afrikaanse continent ontwikkeld. Op 12 december wordt u meegenomen door Namibië, een van Afrika’s meest fascinerende landen.

Namibië is een groot en leeg land, waar erg veel te zien is. In een powerpointpresentatie neemt Jan u graag mee op reis. Er zal tijdens deze avond een tafel ingericht worden met de boeken die Ada heeft geschreven.

Reserveren

Deze lezing wordt gehouden in de Bibliotheek Salland, vestiging Ommen. Het is aanbevolen om online te reserveren. De lezing wordt gehouden op dinsdag 12 december om 20.00 uur.

De toegangsprijs voor deze lezing bedraagt 7 euro, bibliotheekleden betalen 5 euro en vrienden van Ccoba 3 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheeksalland.nl/ccoba, in de Bibliotheek en ter plekke voor aanvang van de voorstelling.

De lezing wordt georganiseerd door Ccoba, de culturele commissie van de Bibliotheek Salland, vestiging Ommen.

Door Redactie

Geef een reactie