Een nieuwe tuin zonder zorgen? Dit kan bij Lingbeek bestratingen en dienstverlening

Eigenaar Berry Lingbeek werkt al sinds zijn 16e als stratenmaker. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan in het ‘stratenmaken’ bij diverse bedrijven. Het blijft niet alleen bij straten, Berry komt ook regelmatig rioleringswerkzaamheden en grondverzet tegen.

In 2017 besluit Berry om voor zichzelf te beginnen, een keuze waar hij nog geen moment spijt van heeft gehad. Door zijn jarenlange ervaring kan hij zijn klanten volledig ‘ontzorgen’ bij hun tuinaanleg van A tot Z. “Een mooie tuin begint namelijk al met goed grond- en graafwerk”, zo vertelt hij enthousiast aan de keukentafel in Heino. Dus kraan- of zelfs shovelwerkzaamheden en niet te vergeten een goede riolering en afwatering. Daarna volgt Berry’s specialiteit: sierbestrating. “Ik kan er echt van genieten als ik een mooi stuk straatwerk heb geleverd bij een klant.”

Ook voor de verdere invulling, zoals het lijmen van plantenbakken, het plaatsen van een strakke schutting of het leveren van de benodigde materialen, ben je bij hem aan het juiste adres.

Berry vindt heldere communicatie en korte lijnen met de klant erg belangrijk “Zo blijf ik flexibel en kan ik snel schakelen”. 

Daarnaast kan elke klant voorafgaand aan de opdracht vrijblijvend een offerte- of adviesgesprek aangaan. Trots vertelt Berry dat het bedrijf goed loopt en dat klanten hem gelukkig weten te vinden en niet alleen via de telefoon, maar ook via de Social Media zoals Facebook en Insta. ‘Dit werk blijf ik echt met plezier doen’.

Lingbeek Bestratingen, Grondwerk & Dienstverlening
Prins Bernhardstraat 53, 8141 EL Heino
06 430 47 733
www.lingbeekbestrating.jouwweb.nl
berrydestratenmaker@outlook.com

Door Redactie

Geef een reactie