Misschien sta je er nog niet bij stil, in deze vaak hectische tijd, toch is het tijd om alvast na te gaan denken hoe je er tijdens de december feestdagen bij wilt lopen. Je wilt er tenslotte op je best uitzien tijdens de Kerstdagen. We hopen er weer op met familie en vrienden gezellig bij elkaar te komen. Maar wat is op dit ogenblik de look waar je goed mee voor de dag kunt komen. Dat legt eigenaresse en kapster Yvonne van AMI Kappers uit Raalte graag uit.

“We kijken altijd naar wat het beste bij iemand past, qua haar- of huidskleur. Heb je, je haar altijd los hangen, met een mooie/simpele updo kun je het net wat spannender maken.. We geven dan wel altijd tips hoe je dat zelf thuis ook kunt doen.”

Zonder afspraak
Yvonne is heel blij dat iedereen de salon weer binnen kan lopen zonder afspraak. “We staan altijd voor iedereen klaar, al is het voor sommige Raaltenaren nog even wennen dat je spontaan in de kappersstoel kunt gaan zitten zonder van tevoren een tijd af te spreken.”

Trendy haarmode gaat bij AMI Kappers hand in hand met de traditionele waarden van een echt familiebedrijf. “Wij zorgen voor een mooi kapsel dat bij jou past!”. Het hele gezin, of dat nu mannen, vrouwen of kinderen zijn, kan in de kapsalon terecht.

Yvonne: “Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Van balayage, permanent en highlights tot slechts de uitgroei bijwerken. “Daarbij zijn verschillende grijstinten weer echt in opkomst. Of het nu modern grijs is of voor wie het mooi grijs wil houden.” De haarstylisten van AMI Kappers zijn van alle markten thuis en zorgen ervoor dat jij de salon met een glimlach verlaat.

Ami Kappers Raalte
Nieuwe Markt 11, Raalte
t. 0572 200 202
e. raalte@amikappers.nl
w. www.amikappers.nl

Door Redactie

Geef een reactie