Aan de Boeierstraat 10b wordt niet stilgezeten tijdens deze Coronacrisis, integendeel! Eigenaar Eigenaar Erwin Beumer is volop bezig met innoveren en past zijn aanbod zo goed mogelijk aan, hij speelt hiermee in op de veranderende vraag van zijn klanten. 

Meat Salland wordt Maaltijdservice Salland
Voor zijn maaltijdservice betekent dit onder andere een nieuwe naam. Erwin zegt hierover “Maaltijdservice Salland sluit veel beter aan bij wat we doen. Onze maaltijden zijn ook geschikt voor klanten met een dieet of mensen die vegetarisch eten. Er is geen minimale verplichte afname en men hoeft geen abonnement af te sluiten.”

“Wat niet verandert,” vervolgt hij, “is dat we blijven werken met verse producten, dat we korte lijnen met onze klanten houden en flexibel zijn. Daarnaast hebben we de afgelopen tijd geïnvesteerd in nieuwe keuken apparatuur zodat we nog sneller en efficiënter onze maaltijden kunnen bereiden.” 

Voor het actuele aanbod kijk op de site: www.maaltijdservicesalland.nl

Nieuwe webshop Catering BY Erwin
Daarnaast ziet Erwin, ten gevolge van regelgeving rondom Corona, grote veranderingen in de catering wereld. Ook daar speelt hij op in, met een nieuwe webshop op zijn site www.cateringbyerwin.nl. Deze is voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven. 

“De webshop biedt een uitgebreid cateringaanbod voor kleine gezelschappen (vanaf 4 personen) dat makkelijk online besteld kan worden. Daarnaast is er ook een selectie van maaltijden voor mensen die incidenteel een maaltijd willen bestellen. De mogelijkheden voor overwerkmaaltijden wordt uitgebreid met een buffetvorm vanaf 8 personen, maar ook de ‘daghap’ die wekelijks wisselt blijft natuurlijk bestaan,” zegt hij hierover. 

Live cooking en vuurplaat
Erwin is een kok in hart en nieren. “Het allermooiste is natuurlijk om een stuk beleving bij de gast te brengen. Live cooking en midden tussen de gasten staan bakken op de vuurplaat, dat is prachtig om te doen. Hopelijk mogen we ook snel weer vol aan de slag voor vaste opdrachtgevers Van de Partij en Omni Mobilae.”

Vaderdagactie: Anderhalvemeter-plank
Deze heeft Erwin ontwikkelt met een knipoog naar de huidige anderhalvemeter samenleving. Een prachtige plank van (inderdaad) 1,50 meter, gevuld met een rijke mix aan heerlijke hapjes, tapas, broodjes, smeersels en zoutjes en nootjes. Zodat je, met de enigszins versoepelde regels, een middag of avond heerlijk kunt genieten met familie of vrienden en je vader natuurlijk. 😉

Bestellen kan gemakkelijk via de site www.cateringbyerwin.nl

Maaltijdservice Salland / Catering BY Erwin
Boeierstraat 10b, Raalte
0572-72 41 41
www.maaltijdservicesalland.nl
www.cateringbyerwin.nl

Door Redactie

Geef een reactie