MAATMAN ACCOUNTANTS UIT WOLVEGA (MAATMAN) HEEFT MET INGANG VAN 1 JANUARI JL. AARNINK ACCOUNTANTS + ADVISEURS (AARNINK) OVERGENOMEN.

Maatman is een middelgroot accountantskantoor in Wolvega dat bekendstaat om zijn nuchterheid. Aarnink heeft vestigingen in Raalte en in Wolvega en zal, in ieder geval voorlopig, onder de naam Aarnink blijven opereren.

“We zijn heel blij met deze overname,” vertelt Marga Warris van Aarnink. “Onder andere door toenemende regelgeving, krapte op de arbeidsmarkt en de steeds verdergaande automatisering, kwamen we op een punt dat wij het belangrijk vonden om versterking te zoeken. Wij hebben gezocht naar een partij met een vergelijkbaar DNA als ons kantoor: no-nonsense, laagdrempelig en persoonlijk. Deze partij hebben we in Maatman Accountants gevonden.”

“Voor de klanten van beide kantoren verandert er niets,” vult Theo de Bruin van Maatman aan. “De dienstverlening blijft zoals ze gewend zijn. Wel biedt de overname ons de mogelijkheid om kennis en ervaring te delen en elkaars kwaliteiten te benutten. Bovendien biedt het ons voordelen in het werven op de arbeidsmarkt en in het doorvoeren van verdere digitalisering. En dat is op termijn natuurlijk een groot voordeel.”

Zandweegbree 7a / 8472 BC. Wolvega
0561 61 54 08 / maatmanaccountants.nl

 

Door Redactie

Geef een reactie