Mariël Hairstyling kijkt terug op een turbulent maar succesvol jaar. Een flinke verbouwing en uitbreiding van het team vormden de basis voor een flinke stap richting de toekomst. Als blijk van waardering richting klanten en relaties geeft de kapsalon op zaterdag 22 december een kerstborrel.

Mariël Meijer legt uit: “We hebben een flinke verbouwing achter de rug die dwars door de vakanties heenliep. Om die reden kwam het nooit van een echte ‘opening’. Daarom leek het ons een leuk idee dit te doen in de vorm van een kerstborrel tussen 16:00 en 18:00. Dit is vooral bedoeld als bedankje voor alle klanten die de afgelopen jaren vertrouwen in ons hebben gehad. Maar ook voor de families van de medewerkers, zonder steun van het thuisfront behaal je nooit een succes. Wij willen graag samen terugblikken op het afgelopen jaar en toosten op de komende jaren. Maar wie gewoon eens wil zien hoe het geworden is, is ook welkom natuurlijk.”

De uitbreiding is voor Mariël geen reden gas terug te nemen. “De komende jaren gaan wij ons nog meer specialiseren. Style Matters is ons motto. Wij geloven in individuele aanpak.” Mariël Hairstyling is aangesloten bij de Style Community. “Dit houdt in dat wij geïnspireerd worden door de stedelijke modewijken over de hele wereld. Van streetstyle tot catwalk. We hebben nauw contact met global stylists waardoor we van elkaar leren. Dat is een heel mooi wereldwijd platform.”

Onlangs reisde ze voor enkele dagen naar Berlijn. “Wij volgen training in academies die wereldwijd verspreid zijn. Berlijn ging over internationale trends. Daar werden trainingssessies gehouden over stijl- en creëertechnieken die echt individueel zijn. Dus ieder kapsel bij ons is dan uniek. Niet zomaar een kopie van het vorige. Ons merk draagt daar ook aan bij, door altijd met vernieuwende producten te komen. Zoals nu de Style Colors. Dit is een inspirerende trendspray met een korte termijn commitment. Hiermee creëer je weer iets nieuws, zoals een ombre look of bayalage. De mogelijkheden zijn eindeloos en hiermee ondersteunt kleur de coupe en niet andersom.”

Wie nieuwsgiering (geworden) is kan zich op de 22e dus onder het genot van een drankje laten bijpraten.

Hairstyling Mariël
Molenhof 1A
8102 EX Raalte
0572 – 351169
www.hairstylingmariel.nl
booking@hairstylingmariel.nl

Door Redactie

Geef een reactie