Aankomend ondernemers krijgen op donderdagavond 1 december een even grootse als unieke handreiking om in 2023 maximaal voorbereid een eigen bedrijf te kunnen starten. Een team van ervaren en jonge ondernemers staat dan klaar om ze 3 maanden lang gratis van diensten en praktische tips te voorzien.

Ondernemer worden

Steeds meer mensen hebben de behoefte om voor zichzelf te beginnen. Om zelf te bepalen waar en wanneer ze willen werken. Om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Om te doen wat ze leuk vinden. Jongeren en ouderen die hun droom najagen, die hun idee aan de wereld willen laten zien.

Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Wat komt er op je af en hoe omzeil je de beren die je op je weg tegenkomt? Hoe neem je drempels en horden? Zie je valkuilen of heb je twijfels?

Maximaal Starten helpt!

Een aantal ondernemers uit Raalte en omgeving heeft de handen ineen geslagen en biedt via het initiatief Maximaal Starten hulp aan iedereen in de regio die het voornemen heeft om voor zichzelf te beginnen. Een team van specialisten, jong en oud, biedt 3 maanden lang gratis ondersteuning op alle vakgebieden die een ondernemer tegenkomt. Van het huren van ruimte tot aan het schrijven van een haalbaarheidsplan. En van het bouwen van je website tot aan het promoten via social media.

Informatieavond

Loop je met het idee om binnenkort je eigen bedrijf te starten, kom dan op donderdag 1 december van 19.00 – 21.00 uur naar de informatieavond in Boei 10 aan de Boeierstraat 10 in Raalte. Hoor hoe we helpen, spreek de experts zelf en ervaar je eigen mogelijkheden. De toegang is uiteraard kosteloos.

Door Redactie

Geef een reactie