De juiste ingrediënten voor een goed gevoel

Wilt u even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Of heerlijk ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling? Neem dan eens een kijkje op de website van schoonheidsspecialiste Sophie Drees. Hier staan al haar behandelingen op en u kunt via haar agenda meteen een afspraak inplannen. Heel handig en vooral erg prettig. Afgelopen januari heeft zij haar eigen salon in Luttenberg geopend. “Het is heerlijk om mensen na een behandeling, blij en ontspannen de deur uit te zien gaan. Ik geniet daar erg van. We zijn allemaal zo druk, dat we bijna vergeten hoe fijn een massage of een behandeling kan zijn. En vooral het ‘herboren’ gevoel na die tijd. In mijn salon neem ik alle tijd en rust om u in de watten te leggen,” zegt Sophie.

In een ontspannen omgeving met zachte kleuren en rustgevende muziek biedt Sophie een reeks aan behandelingen. U kunt kiezen voor een gezichtsbehandeling in de varianten Brons, Zilver, Goud of Diamant. Kiest u bijvoorbeeld voor Brons, dan analyseert zij uw huid, epileert of harst uw wenkbrauwen, reinigt de huid en verwijdert oneffenheden. Bij Zilver en Goud is het iets uitgebreider en vult Sophie het aan met een massage, een masker en make-up advies. Diamant betreft een duobehandeling; zo kunt u een heerlijk uitje reserveren, samen met uw vriendin of met uw partner.

Naast een gezichtsbehandeling kunt u ook kiezen voor een manuele of hotstone lichaamsbehandeling. Deze zijn eveneens onderverdeeld in de verschillende elementen. Zo kunt u uw nek, schouders, handen en voeten laten masseren en het eventueel uitbreiden met een gezichtsmassage. Een weldaad voor lichaam en geest! Want wist u dat massage zo’n beetje de oudste vorm van genezen is?

Sophie: “In mijn salon kunt u ook terecht voor knippen, haar opsteken, (feestelijk) föhnen en visagie. Zo mag ik regelmatig aanstaande bruiden voorzien van een mooie make-up en prachtig haar. In de loop van de trouwdag, kom ik nog even terug om alles bij te werken. Mannen, vrouwen en kinderen zijn hartelijk welkom bij mij. Ik heb er zoveel plezier in, dat dit voor mij eigenlijk als hobby voelt. Graag bied ik ter kennismaking een kortingsbon aan. Knip deze uit en bewaar het goed, want het is geldig tot 31 oktober 2018.”

Salon Sophie
Ter Borgweg 2
8105 RM Luttenberg
Tel: 0611086231
Email: info@salonsophieluttenberg.nl
Website: www.salonsophieluttenberg.nl
Facebook: salon sophie luttenberg
Instagram: salonsophieluttenberg

Geopend op:
Maandag- en woensdagavond,
donderdag, vrijdag en zaterdag

Sophie werkt op afspraak, zowel mannen, vrouwen als kinderen, zijn hartelijk welkom voor knippen, behandelingen of massages.

Door Redactie

Geef een reactie