Praktijk voor Huidverzorging, Alie Geerts, “met veel plezier doe ik dit werk. Ben je eenmaal door huidverzorging gegrepen dan laat het je niet meer los. Jaarlijks volg ik bijscholingen en nieuwe behandelingen. Ik ben niet voor niets professioneel schoonheidsspecialiste”.

Slank en strak met Bioslimming.
Droom je weleens over een behandeling die ervoor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?

Is je antwoord “ja”, dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droombehandeling. Het resultaat is zichtbaar, voelbaar en blijvend. Het is de enige wetenschappelijk bewezen behandeling.

Bioslimming in de “ Praktijk van Huidverzorging”.
Zichtbaar resultaat zie je al na 1 behandeling van ca 60 minuten. Wat staat je te wachten? In de eerste fase worden er 2 gels en een creme aangebracht, vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Je wordt bedekt met een dun laagje folie. Daarna lig je ± 30 minuten lekker te ontspannen en doen de actieve ingredienten van Bioslimming gels hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan. Dan wordt de koude gel met bindweefselmassage aangebracht. Deze behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat je je die dag nog wat rillerig voelt.

Direct resultaat:

  • Vermindering van cellulite, stria en ­spataderen
  • Afvoer van afvalstoffen en vocht­ophopingen
  • Vetverbranding
  • Huidverbetering

————————–

1 losse behandeling € 120,-
Kennismaking behandeling € 98,-
Kuur (6 behandelingen) 6x € 98,-

Bij afname van een kuur (6 behandelingen)
gratis bio-slimming drink kuur.
T.w.v. € 35,-

————————–

Warmelo 1, 8103 HT Raalte
Tel. 0572 380691
E-mail: info@aliegeerts.nl
www.aliegeerts.nl

Door Redactie