Nederland, maar ook zeker Salland, staat de komende jaren voor een grote uitdaging. Dit heeft vooral te maken met het bouwen van nieuwe woningen, maar ook voor het treffen van energiebesparende maatregelen, zoals isoleren en het installeren van bijvoorbeeld warmtepompen. Daarvoor is niet alleen deskundig personeel nodig, maar ook voor gemotiveerde zij-instromers en herintreders is er binnen de bouw- en installatiebranche volop werk. Om te laten zien hoe mooi beroepen in de bouw en techniek zijn hebben vier bedrijven uit de regio Raalte de handen in elkaar geslagen en organiseren op donderdag 19 januari 2023 een Bier Baan en Bitterballen event in café de Gouverneur te Raalte. We nodigen je uit voor het BBB-event!

Lenferink Vastgoedonderhoud, Bouwbedrijf Hoogeslag BV, Loohuis Installatietechnieken en Elders Totaalinstallateur presenteren zich tijdens dit event. “Ben je op zoek naar een andere baan, een nieuwe uitdaging, of werk waarbij je de handen flink uit de mouwen kunt steken, binnen een leuk gemotiveerd team, dan moet je zeker langskomen”, nodigt Alice Overesch marketing- en communicatieadviseur van Lenferink Vastgoedonderhoud belangstellenden uit. Tijdens de laagdrempelige bijeenkomst, waarvoor je geen afspraak hoeft te maken, kun je kennismaken met eventuele toekomstige collega’s zoals loodgieters, schilders, installateurs, elektriciens, timmerlieden en metselaars. Aan die mensen is een enorme behoefte en deze toppers worden zeer gewaardeerd in een nieuwe werkomgeving. “We doen het in een ongedwongen setting en je kunt zo binnenlopen en een gesprek aanknopen onder het genot van een biertje en een bitterbal. Een race simulator maakt het wellicht helemaal leuk om even langs te komen. Baat het niet, dan schaadt het niet..”

Als je jezelf binnen de huidige werkomgeving en bedrijfscultuur niet meer op je gemak voelt hebben deze vier bedrijven heel wat te bieden. Er zijn namelijk altijd uitdagende projecten waardoor je een mooie bijdrage aan je eigen regio kunt leveren. Ook de secundaire voorwaarden zijn zeer aantrekkelijk wanneer je binnen de nieuwe job aan de slag gaat. Zo is er naast het ‘normale werk’ altijd ruimte voor ontspanning, zoals een vrijdagmiddagborrel, een gezellig personeelsfeest, maar natuurlijk is er ook volop aandacht voor scholing en ontwikkeling.

Proeven
Tijdens het event kun je niet alleen de bitterballen proeven, nadien bestaat er ook de mogelijkheid om een dag of week te proefdraaien om zodoende zelf te ervaren of een bepaald vak je aanspreekt. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom in café de Gouverneur. Alice Overesch: “Als je wilt kun je met een nieuwe baan de deur uitlopen. Niks moet, maar alles mag. Heb je geen technische vooropleiding dan ben je ook zeker welkom, we zoeken namelijk ook zij-instromers. Ga je aan de slag dan krijg je binnen het bedrijf goede begeleiding en scholing.”

Bier Baan Bitterballen

Datum:
Donderdag 19 januari 2023

Tijd:
16:30 – 19:30 uur

Locatie:
Café de Gouverneur – Munstersestraat 2 Raalte

Lenferink Vastgoedonderhoud:
Wij zijn Lenferink Vastgoedonderhoud en samen met al onze collega’s zorgen we ervoor dat woningen en gebouwen in topconditie blijven. Daar zijn we trots op! Samen willen wij positieve impact maken op de wereld. Is dit ook iets voor jou? Wij zoeken collega’s, dus kom werken bij Lenferink Vastgoedonderhoud, het leukste familiebedrijf van Nederland!

Loohuis/Elders:
Werken en leren bij Loohuis en Elders is meer dan alleen werken. Bij ons kom je in een familiebedrijf waar de zaken “goed voor mekaar” zijn, de sfeer gemoedelijk en respectvol is en in overleg veel kan. Wij zorgen voor heldere verwachtingen en volop uitdaging in de wereld van de techniek.

Een mooie werkplek waar je nieuwe dingen leert én goede hulp krijgt van een ervaren professional die jou meeneemt en inspireert. Welkom bij de Loohuis en de Elders familie. Samen sterk in techniek, doe jij mee?

Hoogeslag:
De eigenaren vinden het belangrijk dat het personeel “skik” heeft van het werk. Daarom luistert Hoogeslag goed naar het personeel die hierdoor inspraak heeft in de uiteenlopende bouwwerkzaamheden en bouwen daarom ook voornamelijk in Salland.

Door Redactie

Geef een reactie