Waarom zou je een reisbureau inschakelen als je ook zelf online een reis kunt boeken? Femy Sestu van Enjoy-traveling in Heeten krijgt die vraag regelmatig voorgelegd. Maar er zijn meer dan voldoende redenen om je vakantiereis bij haar te laten vastleggen. De kennis en ervaring van je reisadviseur bespaart tijd, geeft rust en gemak en biedt meer zekerheid.

Enjoy Traveling is het enige reisbureau in de regio. “We hebben veel kennis in huis van de reiswereld en bestemmingen: van dichtbij tot alle uithoeken van de wereld”, zegt Femy. “We informeren en luisteren naar de wens van de klant: een actieve vakantie of juist lekker uitrusten? Een rondreis maken of op één plek blijven? All-in of juist niet?

Op basis van dit soort gerichte vragen gaan Femy en haar collega Kim Willems op zoek naar een passende reis waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de aangegeven wensen. En natuurlijk betrekken we ook het budget erbij. Daar zijn we te allen tijde eerlijk in: we zeggen het ook als iets niet haalbaar is.”

Enjoy-traveling boekt vervolgens de reis, waarna de klant een paar weken voor vertrek het complete reispakket kan ophalen, inclusief een attentie.

“Het aanbod in de reiswereld is zo uitgebreid dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Enjoy-traveling kan putten uit een compleet aanbod van de diverse reisaanbieders. Ons kantoor is bovendien preferred partner van BuroScanBrit, specialist op het gebied van Noord-West Europa Reizen. We houden regelmatig ‘inspiratieavonden’: informatieavonden die we vooraf kenbaar maken via de social media. Zoals de naam al zegt: die zijn bedoeld om ideeën en inspiratie op te doen voor vakantiebestemmingen.” Op de planning staan nog onder andere Afrika, Amerika & Canada.

Door haar kennis en ervaring in de branche kan Femy de klant wijzen op de beste manier om te reizen: per trein, auto of vliegen vanaf alternatieve, efficiënte regionale luchthavens. Bovendien vallen alle reizen van Enjoy-traveling onder de dekking van de ANVR en SGR en het Calamiteitenfonds.

Dat het inschakelen van een reisadviseur automatisch duurder uitpakt is een misvatting, zegt ze. “Natuurlijk, je betaalt bemiddelingskosten, maar die ben je bij zelf online boeken vaak ook kwijt. Je bespaart vooral door tijdwinst, gemak en door de juiste keuzes. Bovendien zijn we 24/7 bereikbaar.”

Femy is een zeer ervaren reisadviseur met een brede kennis. Ze werkt al vanaf haar twintigste in deze branche en begon in 2003 als zelfstandig reisadviseuse. Aanvankelijk als ‘mobiele reisadviseur’. Sinds zeven jaar werkt ze vanuit haar kantoor (gevestigd in Bij de bank) aan het Dorpsplein in Heeten. “Een uitstekende plek die vanuit de regio goed bereikbaar is.”

Enjoy Traveling
Dorpsplein 3, Heeten
t. 0548 – 59 59 58
e. contact@enjoy-traveling.nl
w. www.enjoy-traveling.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur*
*buiten deze tijden op afspraak

Door Redactie

Geef een reactie