Een andere naam, dezelfde mensen!

De tandartsen Hans Borgeld en Rob Albers zetten hun samenwerking voort onder de naam Mondzorg het Raan.

Sinds 2004 is de tandartspraktijkpraktijk uitgebreid tot een mondzorgpraktijk bestaande uit twee tandartsen, één mondhygiëniste en vijf (preventie)assistentes. Ze zijn sinds 2008 gevestigd in gezondheidscentrum het Raan in Raalte Noord.

Wat betekent deze naamswijziging voor u? Eigenlijk niets. Ze zullen u met dezelfde passie en zorg behandelen. Ze streven ernaar om samen met u een sterke, gezonde en mooie gebitsituatie te bereiken en te behouden!

Bij Mondzorg het Raan kunt u terecht voor algemene, reguliere tandheelkunde.
“We weten dat maar weinig mensen met plezier naar de tandarts gaan. Daarom blijven we zoeken naar de meest geschikte manier om de drempel bij kinderen en volwassenen te verlagen. Zo kon u in een eerder bericht in de Koerier lezen (Koerier, november 2019), dat we inzetten op preventie van gebitsproblemen, door aan kinderen voorlichting te verzorgen. Daarnaast verzorgen wij esthetische, cosmetische behandelingen. Denk hierbij aan het bleken van uw tanden tot aan duurzaam herstel van vorm en functie van uw gebit, met tandkleurige vulmaterialen van composiet tot porselein”. 

“Beugelbehandelingen verzorgen wij ook. We werken met een geavanceerd systeem: Insignia. Het is hierbij mogelijk om vooraf een beeld te krijgen van het behandelresultaat. M.b.v. digitale behandelplanning wordt het toegepaste materiaal speciaal voor u op maat aangepast op uw gebitsanatomie en het geplande eindresultaat. Hierdoor duurt de orthodontische behandeling met Insignia vaak korter dan bij ‘normale’ beugelbehandelingen”.

Mondzorg het Raan blijft nieuwe tandheelkundige ontwikkelingen volgen om de behandelingen voor u te optimaliseren. Er is recent een Trios mondscanner aangeschaft. Hiermee wordt een scan (digitale afdruk) van uw gebit gemaakt. Het maken van ongemakkelijke afdrukken behoort hiermee vaak tot het verleden.

Bent u enthousiast geworden? Mondzorg het Raan helpt u graag!

Kijk op de website of bel/mail hen voor informatie over de mogelijkheden.

Mondzorg het Raan
Kwartel 70
8103 EB Raalte
0572-352304
info@mondzorghetraan.nl
www.mondzorghetraan.nl

Door Redactie