Betrokken uitvaartverzorger in Raalte en omgeving

Als er een dierbare overlijdt, is er iemand die naast u gaat staan. Die u helpt in het doolhof van verdriet en regelgeving. Monuta Marja van der Wal, zij is uitvaartleider, maar zij is bovenal zichzelf: betrokken en warm. De arm om uw schouder. En, heel belangrijk: zij kan echt luisteren. Samen met haar collega Gerda Wagenaar regelt zij voor u de meest persoonlijke uitvaart.

Een uitvaartverzorger die naast u staat
U hoeft de keuzes bij het regelen van een uitvaart niet alleen te maken. Marja: “Door naast u te staan, tijdelijk onderdeel van het gezin te worden, zorgen we ervoor dat we uw overleden dierbare een afscheid geven dat past bij hoe hij of zij was. “Zo wordt het afscheid een dierbare laatste herinnering. Daar staan wij voor,” aldus Marja.

Hoe wilt u herinnerd worden?
Een uitvaart is net zo persoonlijk als iemands leven. Daarbij kan en mag meer dan men wellicht denkt. Marja: “Zo heb ik een uitvaart begeleid van iemand die de kist wilde laten maken door een deelnemer van Utopia. Wij hebben dit geregeld, zodat haar laatste wens in vervulling kon gaan. En onlangs heb ik in de buitenlucht een dienst op een natuurbegraafplaats be­geleid. We doen er alles aan om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Het helpt dan als de uitvaartwensen van tevoren zijn vastgelegd. Dit geeft rust voor uzelf en uw nabestaanden. Daar helpen wij graag bij.”

Dag en nacht bereikbaar
Bel als u (vrijblijvend) uw uitvaartwensen wilt bespreken of meer wilt weten. Of kijk op ­
www.monutamarjavanderwal.nl. Marja en Gerda staan voor u klaar in Raalte, Olst-Wijhe, Heino en omgeving, en zijn voor het regelen van een uitvaart dag en nacht bereikbaar op 0572 – 352 627.
Ook als u niet of elders verzekerd bent.

—————————————–

Wat zijn de zes zekerheden?
Het Keurmerk Uitvaart betekent dat een ­uitvaartondernemer aan zes zekerheiden ­voldoet:

  • heldere afspraken over de uitvoering;
  • transparante kostenbegroting;
  • goede organisatie van de uitvaart;
  • bekwaam personeel;
  • doelmatige klachtenafhandeling;
  • klanttevredenheidonderzoek.

Monuta Marja van der Wal
Reiger 58, Raalte
0572 – 352 627
mvdwal@monuta.nl
monutavanderwal.nl

 

Door Redactie