Je kunt het zelf doen, samen doen, of helemaal laten doen!

Bij Multimate Lemelerveld vinden ze het een eer om elk karwei bij mensen zo goed mogelijk uit te voeren. “Een geslaagde klus is op de eerste plaats fijn voor de klant, maar maakt ons zelf ook trots” zegt Peter. “Met die doelstelling – of liever gezegd, die passie – werken we aan elk project. De medewerkers van ons team komen graag bij je thuis om de maten op te nemen en alles goed te bekijken voordat we aan de slag gaan. We geven gericht advies, toegespitst op de situatie die we bij elke afzonderlijke woning aantreffen.”  Het serviceteam van Multimate bestaat uit Harold, Ferry, Peter en Gerjan.

Multimate Lemelerveld heeft de afgelopen jaren in eigen dorp en omgeving een goede naam opgebouwd met deze montageservice. “We hebben  een kundig team met deskundige verkopers en timmerlieden. Vakmensen op hun gebied, echte toppers” aldus Harold. “Ze kunnen elke klus aan: het plaatsen van schuifdeurkasten, raamdecoratie, buitenzonwering, deuren en laminaat. Maatwerk is ons motto bij elke montageklus waar we ook voor worden ingeschakeld.”

Dat laatste kan op heel veel terreinen, want de medewerkers van Multimate Lemelerveld zijn thuis in alle aspecten van wooncomfort. Zoals binnen- en buitenzonwering, deuren, vloeren, sanitair, schuifdeurkasten en allerhande vormen van beveiliging van de woning. Multimate komt langs om ter plekke te meten, alles op maat te maken en te monteren.

Multimate Lemelerveld is op de eerste plaats een bouwmarkt. En niet zo’n kleintje ook. In de hal van maar liefst 1700 vierkante meter winkeloppervlak is een enorm assortiment aan doe-het-zelf artikelen te vinden. Tot de specialisaties behoren beveiligingsmaterialen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen ( we beschikken over gediplomeerd preventieadviseurs ), en op maat gemaakte deuren en zonweringen in alle vormen. Ook heeft het bedrijf een groot assortiment schuifdeurkasten, die de medewerkers bij de klant thuis komen opmeten en indien gewenst installeren. “En als mensen er zelf niet helemaal uitkomen, staan we hen natuurlijk graag bij met goede adviezen”, vult Ferry aan.

Multimate Lemelerveld biedt altijd de beste service en levert, mede dankzij een eigen werkplaats en zagerij, de beste totaaloplossing voor iedere klus. Ook speciale services als vloeren leggen, sleutels laten bijmaken en verf mengen behoren tot de mogelijkheden. Wie wil zien tot welke prachtige resultaten dat kan leiden, kan op de website van Multimate Lemelerveld kijken naar projecten.

————–

Schuifdeur- en inbouwkasten

Bij Multimate Lemelerveld kun je een inbouwkast of schuifdeurkast helemaal naar je persoonlijke wens op maat laten ontwerpen en maken. Een kast op maat kun je eenvoudig en volledig zelf samenstellen. De ruime showroom van Multimate toont 8 showmodellen, die je kunnen inspireren en alvast een indruk geven van het eindresultaat. En wie online inspiratie wil opdoen, kan ook de website van Raffito bezoeken: www.raffito.com

————–

Binnen- en buitendeuren

Het inmeten en monteren van jouw deur – met name de buitendeur – is een specialistische klus. Dankzij onze meettechniek wordt de deur exact afgestemd op jouw kozijn. Hierdoor kan de deur kant-en-klaar (afgelakt, inclusief glas, hang- en sluitwerk) geleverd worden. Binnen een paar uur is jouw deur klaar voor gebruik. In onze showroom hebben we tientallen modellen gepresenteerd.

—————

Multimate Lemelerveld
Kerkstraat 27
Tel: 0572 371231
www.multimatelemelerveld.nl

Door Redactie

Geef een reactie